StoryEditorOCM
RegionalSUDJELUJTE U ANKETI

Pitanje za građane i građanke na području od Bibinja do Biograda: kakav je društveni doprinos projekta „K.IN.O.“ i jeste li s njim zadovoljni?

Piše Ivan Matić
4. ožujka 2020. - 11:43
Na fotografiji: Ana Frankovic Miocic, asistentica projekta, Ivan Matic, voditelj projekta, Darko Mikas, iz opcine, koordinator javne uprave na projektu, Vedran Eskinja, organizirator FJAKA film festivala i Lucija Mikas, predsjednica udruge U pokretu, autorica i nositeljica projekta.Jure Miskovic/Cropix

Poštovani,

u sklopu projekta „K.IN.O. – Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje” provodimo online anketu s ciljem da se ispitaju društveni doprinosi projekta „K.IN.O.“ iz percepcije lokalnog stanovništva, kao i zadovoljstvo lokalnog stanovništva ovim projektom.

Anketi se može pristupiti preko sljedećeg linka: https://kinofilipjakov.questionpro.com/

Anketa je namijenjena punoljetnim građanima i građankama, na području od općine Bibinje do grada Biograda na Moru. Sudjelovanje u anketi u potpunosti je anonimno i dobrovoljno. Svi podaci skupljeni ovim putem koristit će se isključivo za potrebe projekta i ishoda vezanih uz njega. Ispunjavanje ankete traje desetak minuta.

Zahvaljujemo na suradnji i Vašem vremenu!

Projekt „KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje“, s ukupnim proračunom od 2.099,720,06 HRK, sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 1.784.762,05 HRK, odnosno 85% bespovratnih sredstava, dok se ostalih 314.958,01 HRK odnosno 15% ukupnih bespovratnih sredstava, osigurava iz Državnog proračuna RH. Prijavljen je na poziv Kultura u centru – potpora razvoju javno – civilnog partnerstava u kulturi, nositelj je Udruga za kulturu i umjetnost “U Pokretu”, uz partnerstvo Općine Sv. Filip i Jakov i Zajednice udruga “Centar nezavisne kulture”, koja je ujedno i provoditelj projekta.

Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta članova i zaposlenika OCD-ova i javnog sektora, u svrhu kreiranja zajedničkog modela sudioničkog upravljanja u kulturi i uključivanje građana u stvaranje većeg broja kulturnih i umjetničkih projekata u lokalnoj zajednici, uz paralelnu preobrazbu starog kina

u Općini Sv. Filip i Jakov u KINO - Centar za Kulturu, INovaciju i Obrazovanje.

S poštovanjem,

Ivan Matić, voditelj projekta

23. travanj 2024 13:02