StoryEditorOCM
RegionalŽIVOT NA VAGI

Pogledajte transformaciju Splićanke Zdravke koja je izgubila 48,6 kilograma i osvojila 50.000 kuna: ‘Presretna sam osvojenim drugim mjestom‘

Piše PSD
5. prosinca 2020. - 23:31

Matej Petrović pobjednik je pete sezone 'Života na vagi': Izgubio 67,9 kg i postao bogatiji za 170 tisuća kuna; Zdravka je pak odnijela drugu nagradu. 

image
RTL
Maja Bota

Splićanka Zdravka Kapetanović imala je razloga za slavlje zato što je kao nefinalistica "Života na vagi" s najvećim izgubljenim postotkom izgubljene masti osvojila nagradu od 50 tisuća kuna.

image
RTL

Zdravka je u show ušla sa 123 kilograma, a onda sve šokirala kada je u elegantnom izdanju prošetala studijem. Kad je stala na vagu, brojka je pokazala samo 74,4 kilograma. S izgubljenih 39,5% tjelesne mase, odnosno 48,6 kilograma, Zdrave je pobjednik nefinalist.

image
RTL

Uvijek vesela Zdravka, priznala je kako je bila šokirana izrazima lica svojih bližnjih, prijatelja i kolega kad se vratila iz showa zato što je nisu prepoznali. „Bilo je suza, tresli su se, nadmašila sam njihova očekivanja i sad sam presretna!“, zaključila je pobjednica nefinalistica.

image
RTL
29. travanj 2024 03:01