StoryEditorOCM
RegionalVESELI BLAGDANI

Splićanka Zdravka iz Života na vagi zabljesnula na Božić: ‘Ako je život pjesma, smijite se, čuvajte se. Stojte mi zdravo i veselo‘

Piše V.P.
25. prosinca 2020. - 12:48

Zdravka Kapetanović koju smo donedavno gledali u popularnom showu Život na vagi ne prestaje iznenađivati svojom fascinantnom promjenom. Ovaj je Božić simpatična učiteljica s Manuša dočekala u prigodnoj crvenoj haljinici, a na fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama pozira sa svojim prepoznatljivim osmijehom na licu, ali i bez dioptrijskih naočala po kojima je se također sjećamo iz showa.

- Ako je život pjesma, smijite se, čuvajte se. Stojte mi zdravo i veselo. Sretan Božić, napisala je Zdravka koja je u Život na vagi ušla sa 123 kilograma, a onda u finalu gledatelje šokirala kad se u elegantnom izdanju prošetala studijem u zagrebačkom Jadran filmu. Vaga je pokazala da ima samo 74,4 kilograma pa je kao nefinalistica osvojila nagradu od 50 tisuća kuna.

image
Zdravka Kapetanović
Instagram

- Više se ne bojim ničega pa tako ni blagdanskog stola. Može biti jedan stol, može biti pet stolova. Kad odlučim da će biti "cheat day" (dan u kojem je dopušteno jesti što god želite i koliko god hoćete), bit će. Kad neće biti, neće. Dobili smo upute da, ako pojedemo nešto što smo poželjeli, udremo malo jači trening i to je to, rekla nam je nedavno Zdrave, kako je od milja zovu prijatelji.

27. travanj 2024 01:42