StoryEditorOCM
RegionalKAZNENA PRIJAVA

Strava u srcu Dalmacije: čekićem u glavu izudarao momka zbog noćne buke iz kafića, teško ozlijedio i njegova prijatelja

Piše Silvia Rudinović
27. veljače 2024. - 17:30

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja koje su obavili policajci iz Metkovića, 56-godišnji hrvatski državljanin je osumnjičen za kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Kako su priopćili iz policije, osumnjičeni je u nedjelju, oko 1 sat, u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta koji se nalazi u Gabela Polju u Bosni i Hercegovini, pograničnom mjestu "naslonjenom" na sjeverni dio Metkovića, revoltiran bukom koja je ometala njegov noćni odmor, odgurnuo i oborio na tlo 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, nakon čega mu je čekićem zadao više udaraca u predjelu glave.

Vidjevši napad, u obranu momka je priskočio 19-godišnjak, također hrvatski državljanin, koji se s oštećenim nalazio u društvu, ali je osumnjičeni tada čekićem ozlijedio i njega.

- Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u zdravstvenoj ustanovi u Metkoviću odakle su upućeni u dubrovačku bolnicu gdje je pregledom utvrđeno kako je 23-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, a 19-godišnjak teške tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 56-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske - naglašavaju iz policije.

04. travanj 2024 23:29