StoryEditorOCM
SportIDEJA NIJE NOVA

Ancelotti ima plan za Modrića, na stolu je ponuda o kojoj mnogi sanjaju...

Piše Gradimir Đukarić/SN
20. veljače 2024. - 13:04

Carlo Ancelotti vidi Luku Modrića u svom stručnom stožeru. Hrvatski kapetan na stol je dobio ponudu da bude jedan od pomoćnika slavnog trenera odluči li se umiroviti na kraju sezone, otkriva The Athletic.

Ideja nije nova, Ancelotti je Modriću ponudio da se pridruži njegovom timu još prije dva mjeseca. Iako je hrvatski reprezentativac bio zahvalan na prilici, isprva ju je odbio. Međutim to nije bilo i "definitivno ne", otkrivaju izvori spomenutog medija. Modriću je prioritet nastaviti igrati i nakon što mu na ljeto istekne ugovor - pišu Sportske novosti.

Athletic prenosi da Modrić tek treba donijeti odluku o svojoj budućnosti, a hrvatskom kapetanu se ne žuri s donošenjem odluke. Plan mu je dobro završiti sezonu, a potom odigrati Europsko prvenstvo.

Ancelottija su nedavno pitali o Modrićevoj budućnosti u Realu.

- Kao što sam već rekao i ranije, Luka je legenda nogometa, legenda Real Madrida. Odluke za sljedeću sezonu mora donijeti on - rekao je trener Reala.

Modrić je za Real odigrao 516 utakmica i osvojio 23 trofeja. Međutim ove sezone ne uživa status kao ranije. Odigrao je 28 utakmica u svim natjecanjima, ali tek njih 16 je počeo kao starter zbog čega se u španjolskim medijima sve češće špekulira kako mu je ova sezona i posljednja u redovima kraljevskog kluba.

27. travanj 2024 12:16