StoryEditorOCM
Sport1. HMNL (Ž)/ 2. KOLO

Čiksice zabile sedam komada karlovačkom Radniku. Dva gola Dubravice i odlično izdanje Petre Barbir

Piše I. Gjergja
19. prosinca 2021. - 13:49

ZADAR – Dvorana OŠ Zadarski otoci. Suci: Mario Budimir i Luka Kavač - Levantin (Split). Delegat: Tomislav Ćurković (Zadar). Mjeritelj vremena: Toni Kuneš (Zadar).

FUTSAL SUPER CHICKS – RADNIK FUTSAL 7:0

Strijelci: 1:0 Barbir (3), 2:0 Granić (16), 3:0 Dubravica (32), 4:0 Dubravica (35), 5:0 Barbir (36), 6:0 Čubić (379, 7:0 Fridrih (39).

Najbolja igračica: Petra Barbir (Futsal Super Chicks).

FUTSAL SUPER CHICKS: Matković, Čubić, Granić, Dubravica, Barbir, Vitaljić, Čavić, Deranja, Fridrih, Klapan. Trener: Luka Marinović i Slađan Matulina.

RADNIK FUTSAL: Matić, Štrk, Petrunić, Vranić, Ivković. Trener: Vedran Mandić.

Sve je brzo došlo na svoje mjesto: Čiksice koje odlično vodi trener Luka Marinović odigrale su od prvog sudačkog zvižduka borbeno napadački i već u trećoj minuti slomile otpor Radnika iz Karlovca povevši preko danas najbolje na parketu Petre Barbir. Vidjelo se da će to biti 'jednosmjerna ulica' u kojoj samo Čiksice voze.

Na 2:0 povisila je Granić, a nakon nje Dubravica se upisuje u listu strijelaca dva puta. Još tri zgoditka postigle su Barbir, Čubić i Fridrih. Svi zgodici su padali kako plod odlično izrađenih akcija.

- Jasno je da ulazimo u formu, a to smo pokazali i u ovom susretu gdje smo Radnik porazili visokim rezultatom. Očekujem da i u nastavku natjecanja budemo na ovoj razini, kratko nam je prokomentirao susret trener Luka Marinović. 

02. lipanj 2024 12:32