StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG

Foto: Donosimo osvrt na utakmicu desetog kola Primorca i Vodica, evo kome idu bodovi

Piše Ivica GJERGJA
25. listopada 2023. - 10:53

Nakon odigranog odgođenog susreta 10. kola Treće NL-jug Primorac i Vodice u Biogradu 1:1, nogometni puk Biograda kako oni koji su bili na utakmici tako i u Gradu nisu zadovoljni ostvarenim njihovih ljubimaca. Jedan fetivi navijač Primorca po imenu Ante,  nam je neposredno po izlasku sa igrališta kazao:

- Ma ovi naši igrači na susretu sa Vodicama nisu imali no gušta ni šušta, pa je rezultat vjerujem takav kakav je svakom po bod možda i najpravednije. Što im se motalo po glavi  u igri nije nam jasno, kad znamo da su ostale susrete odigrali na visokoj razini, ovo nije bila ni sjena tih susreta, treba ovaj susret što prije zaboravit, okrenuti list i nastaviti u pobjedničkom tonu.

Da Ante je u pravu to je sigurno bar što se ovog susreta tiče, ni jako jugo kada su gubili u drugom dijelu utakmice nije domaćinu pomoglo iako je bilo na njihovoj strani. Tek je Bitunjac u 43. minuti poravnao rezultat koji je ostao do kraja susreta iako su imali dvije tri prigode. O prigodama smo sve rekli u izvještaju no mora se spomenuti ona koju je imao Vučković „jedan na jedan“ u 24. minuti susreta, pucao je u vratara i prigoda je otišla u nepovrat a bila je idealna za zabiti pogodak. Teško je i nemoguće shvatiti da se nitko od igrača, iako su igrali oslabljeni bez Kulaša, Muse, nije postavo „gospodarski“ u svom domu, pa da sa kredence uzimaju kruh- plodove svoje igre bodove. Svi su bili u „jugu“ jedno sivilo je vladalo iako je trener Dragan Blatnjak dobro istrošio grlo vičući što treba učiniti. Vjerujemo da je ovakva igra koja nije dostojna Primorca ne što su izgubili bod nego općenito, neće se ponoviti više. Da su kojim slučajem primorci pobijedili imali bi prigodu biti na čelu ljestvice sa 21  bodom, ovako su pali na peto mjesto i dijele ga sa Zadrom. Vjerujemo da se ovakve utakmice – mučenja neće ponavljati tim više što Primorac ima odlično posložen sastav koji sigurno je može daleko više i bolje.

Primorac na ljestvici Treće NL-jug:

Peti u odigranih 10 susreta dosad, ima pet pobjeda, četiri neodlučene, jedan poraz sa 15 postignutih i 8 primljenih zgoditaka, te osvojenih 19 bodova.

Prije početka odgođenoga susreta na centru igrališta, odana je minuta šutnje preminulom bivšem predsjedniku HNK Primorca, Tomislavu Pribiloviću – Petaku (91.g).

image

Primorac - Biograd

I.G.
image

Primorac - Biograd

I.G.
image

Primorac - Biograd

I.G.
image

Primorac - Biograd

I.G.
image

Primorac - Biograd

I.G.
image

Primorac - Biograd

I.G.
29. travanj 2024 17:03