StoryEditorOCM
SportRED I RAD

Evo što NK Zadarnova nudi onima koji se prijave u njihovu trenersku školu

Piše Ivica GJERGJA
27. kolovoza 2022. - 12:29

IZ NK ZADARNOVE

Prijavi se - uči za trenera!

Na terenima ŠC Višnjika je uvijek zanimljivo, pogotovo ako ste ljubitelj nogometa. Ovaj put smo ciljano svratili do NK Zadarnove, gdje uvijek ima novosti. Riječ, dvije prozborili smo s Antoniom Pericom, voditeljem trenera u klubu.

- Svi novi mladi ljudi koji vole nogomet mogu se prijaviti i „učiti“ trenerski posao. Mi smo u NK Zadarnova, koji je osnovan 2019. godine, učinili sve da djeci na području Zadarske županije ponudimo najbolje moguće uvjete za treniranje i sportski razvoj. U protekle tri godine pomno planiranim i predanim radom postali smo jedna od vodećih Škola nogometa na ovom području, a paralelno s razvojem mladih nogometaša razvijamo i stručni kadar. Ako se netko želi priključiti našem ambicioznom timu i napredovati zajedno s nama u trenerskom poslu, možda je upravo ovaj poziv prava prilika za njega - govori nam Perica.

Što nudite onima koji se prijave?

- Rad u pozitivnom sportskom okruženju, stjecanje iskustva u vođenju treninga i utakmica uz iskusne trenere, treninzi u vrhunskim uvjetima na terenima ŠC Višnjik, mogućnost napredovanja i daljnje edukacije, mogućnost stalnog zaposlenja.

Što tražite od kandidata koji se prijave?

-Pri odabiru članova našeg tima vodimo se prvenstveno ljudskim i sportskim, a zatim i stručnim karakteristikama. Ljubav prema sportu, poznavanje trenažnog procesa, poznavanje sportske psihologije, timski rad, želja za učenjem i napretkom.

Prijave za sve kandidate traju do do 31. kolovoza.

 

26. lipanj 2024 08:58