StoryEditorOCM
SportTURSKI MEDIJI

Eyupspor kreće po Luku Modrića?! Mali klub vodi legenda, uvjerljivo su vodeći u drugoj ligi

Piše Sport SD
5. veljače 2024. - 08:18

Luka Modrić je jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Iako je u 39. godini života i dalje je na samom vrhu i mediji gotovo svakodnevno pišu tekstove o tome gdje će kapetan Vatrenih nastaviti karijeru i koliko dugo još može igrati na visokoj razini.

Za pretpostaviti je da će dobiti novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom i tamo, barem kao zamjena, provesti još jednu sezonu svoje karijere. Ipak, turski mediji sada su najavili jednu simpatičnu priču. Prema njima, po Modrića će krenuti Eyüpspor što i ne bi bilo toliko čudno da se ne radi o drugoligašu - pišu Sportske novosti.

Riječ je o malom turskom klubu koji je uvjerljivo vodeći u drugoj ligi i uskoro će ući u Super ligu ako se ne dogodi čudo koje bi ih spriječilo. Uđu li u prvi rang turskog nogometa, žele se pojačati Lukom Modrićem kojem će poslati ponudu ako ne produlji ugovor s Realom.

Eyüpspor s klupe vodi legendarni Arda Turan koji pokušava svojim poznanstvima u klub dovesti što veća imena. Arda i društvo se nadaju kako će uspjeti nagovoriti i Modrića da dođe kada mu na kraju sezone predstave projekt.

Ipak, teško je za vjerovati da bi Luka baš tamo nastavio karijeru. Imalo bi više smisla da se vrati u svoj Dinamo ili pak ode u SAD ili Saudijsku Arabiju, no priča Eyüpspora je simpatična. Klub ima stadion koji prima 2.500 navijača, a uskoro bi trebala uslijediti renovacija i proširenje.

Klub je osnovan 1919. godine i do sada je uglavnom igrao u nižim ligama i sanjao nastup u prvom rangu. Sada uz nastup u Super ligi sanjaju i velika imena poput Luke Modrića.

Tablice omogućuje Sofascore
27. travanj 2024 10:45