StoryEditorOCM
SportDOMAĆI KADROVI

HNK Zadar ima novog trenera! "Ja sam vojnik kluba. Mogu obećati naporan rad. Viziju imamo i njoj ćemo raditi od prvog dana"

Piše I. Gjergja
15. srpnja 2024. - 18:49

Zoran Erlić novi je trenera prve momčadi HNK Zadar.  

Erlić je dugogodišnji djelatnik NK Zadar, sadašnjeg HNK Zadar, gdje radi unutar Škole nogometa u kojoj je svojim radom i zalaganjem ostavio dubok trag.

- Ova odluka odražava smjer i viziju našeg kluba da pružimo podršku i prednost domaćim trenerima iz Zadra i Zadarske županije. Vjerujemo da je ulaganje u domaće kadrove ključno za dugoročni uspjeh kluba i razvoj naših mladih talenata. Zoranova strast prema nogometu, znanje i iskustvo, kao i posvećenost našem klubu, osiguravaju nam svijetlu budućnost. Veselimo se novim pobjedama i uspjesima pod njegovim vodstvom. Hvala vam na podršci i povjerenju! Nastavljamo zajedno, jači nego ikad, stoji u priopćenju HNK Zadra.

Sam Erlić nam je nakon što je i zvanično predstavljen kazao:

- Počašćen sam ovim rekao bih unapređenjem jer sam predano radio u Školi nogometa HNK Zadra. Uostalom ja sam vojnik kluba i sa zadovoljstvom sam prihvatio ovaj izazov. Dosta toga nogometnog se akumuliralo kod mene koje će mi svakako pomoći u vođenju prve momčadi. Viziju imamo, znamo raditi i na tome ćemo raditi od prvog dana priprema. Mogu obećati naporan rad i dosta toga što će nas činiti boljim kao ekipu, kazao nam je Erlić.

Pripreme HNK Zadra za sljedeću natjecateljsku 2024/25 počinju u utorak 16. srpnja u 19 sati na Stanovima.

16. rujan 2024 16:26