StoryEditorOCM
SportU NEDJELJU

Hoće li Zadar dobrom igrom i rezultatom u Mravincima oprati gorak okus poraza protiv Viteza na svojim Stanovima?

Piše I. Gjergja
25. rujna 2021. - 12:49

Izuzetno težak sraz s domaćom momčadi Sloge očekuje Zadar u Mravincima kod Splita u nedjelju. Domaćini su, za razliku od gosta, ušli u prvenstvo dobro: od pet odigranih utakmica dvije su pobjede i tri neodlučena rezultata i na trećem su mjestu na ljestvici.

Zadru ne ide kako bi htjeli, igra im ne nedostaje, ali slabe su završnice jer strijelci nisu u formi u dosadašnjim utakmicama. Očekuje se da Zadar dobrom igrom i rezultatom u Mravincima opere gorak okus poraza protiv Viteza na svojim Stanovima. Evo što je kazao jedan od ponajbolji igrač u sastavu Zadra, Josip Iveljić.

-Momčad Sloge je opasan suparnik, što sigurno sugerira i njihov položaj na ljestvici. Nalaze se u samom vrhu odmah iza Pločana i Posedaraca. Dobro smo ih proučili i znamo da je riječ o kvalitetnoj momčadi koju predvodi Maro Marović. Ako njega zaustavimo, riješili smo pola posla i učinit ćemo sve da se iz Mravinaca vratimo s bodom ili sva tri. U svakoj utakmici idem po tri boda i vjerujem da je došao trenutak kada ćemo mi započeti naš pobjednički niz. U svim dosada odigranim utakmicama smo dominirali, ali nas lopta ne sluša - nije htjela u gol. Fali nam očevidno je mirnoće u završnici. Naš uložen rad i trud na treninzima će nam se početi vraćati uvjeren sam pa neka to bude u ovom srazu, kazao je Iveljić.

**Susret Sloga – Zadar igra se u nedjelju u 16 sati u Mravincima.

26. travanj 2024 15:15