StoryEditorOCM
SportKOŠARKAŠKE NOVOSTI

Ivan Perinčić postao trener KK Dubrovnika, Marko Trninić više ne vodi sinjski Alkar, Ante Gospić se vratio u Sonik Puntamiku

Piše Ivica Gjergja
23. prosinca 2021. - 19:57

Donedavni trener KK Zadra Ivan Perinčić nije dugo bio bez posla nakon što je napustio kormilo Zadra. Perinčić je prihvatio ponudu KK Dubrovnika koji nastupa u Prvoj ligi – drugom košarkaškom rangu u Hrvatskoj. Dolaskom Perinčića za trenera u Dubrovniku se nadaju da bi mogli ugroziti ZG – trolist Hermes Analiticu, Dinamo i Bosco. Dubrovčani su trenutno na šestom mjestu s omjerom 7:4.

KK ALKAR: Razišli se Sinjani i trener Marko Trninić!!

Zadranin Marko Trninić podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera u KK Alkaru iz Sinja nakon tri vezana poraza. Zanimljivo da su i pored tih poraza u upravi kluba bili nezadovoljni Trninićevim odlaskom jer smatraju da je momčad u dobrom stanju.

SONIK PUNTAMIKA: Povratak Ante Gospića!!

Prošlu sezonu centar Ante Gospić je odigrao odlično, no radi neodgodivih privatnih obveza nije mogao nastaviti trenirati i igrati susrete u Sonik Puntamici. Očevidno je da je Ante sve uspješno te privatne obveze posvršavao i sada se uključio u ekipu, počeo trenirati i već je odigrao dva kola. U klubu su zadovoljni njegovim povratkom, jer se radi o dobrom igraču na centarskoj poziciji čijim se povratkom produžila „klupa“ Punte.

02. svibanj 2024 12:30