StoryEditorOCM
SportSPASIO REAL

Luka Modrić blistao od ponosa: Mogli ste vidjeti što treniram svaki dan. A svi pričaju da smo stari...

Piše sport sd
26. veljače 2024. - 08:31

Pobijedili smo, to je jedino što je važno. Moj pogodak u završnici utakmice samo je dodao još više radosti - bila je prva reakcija Luke Modrića nakon što je golčinom u 81. minuti osigurao Realu domaći trijumf protiv Seville (1:0) i skok na osam bodova zalihe pred Barcelonom.

Prvo pitanje novinara bilo je - kako ste to zabili?

- Tako što svaki dan treniram. Mogli ste vidjeti da na treninzima u Valdebebasu redovito pucam po golu. U nogometu morate pucati, to sam večeras i učinio i - ušlo je.

Upornost je, naglasio je Modrić, jedna od najvećih vrlina Realove momčadi.

- Nikad ne stajemo. Uvijek stišćemo, stvaramo šanse, tražimo gol do kraja utakmice. Znali smo da ne smijemo izgubiti bodove, Barcelona nam se približila i nismo si to mogli dozvoliti. Pritiskanje se isplatilo. Ovo će nam biti vrlo važna tri boda.

Je li Realova momčad "alergična" na odustajanje, slikovito je Modrića upitao reporter.

- Kao i uvijek, ne znamo za predaju. Pokazali smo nebrojeno puta kakve gene ima Real Madrid. Naravno da smo htjeli ranije završiti utakmicu, ali katkad ispadne ovako, što je još slađe.

Otkrio je i da je razmijenio dres sa svojim velikim prijateljem Sergijom Ramosom.

- On je moj brat, prijatelj, fantastičan igrač koji to neprestano dokazuje. Iako svi žele pričati o tome koliko smo stari, on konstantno pokazuje da je na jako visokom nivou. Oduševljen sam kad ga vidim. Bio je jako sretan i uzbuđen što se vratio na Bernabéu. Navijači su isto bili sretni, bez obzira na to što igra za suparničku momčad. On je legenda, velikan svjetskog nogometa i Real Madrida - zaključio je Modrić.

26. travanj 2024 11:41