StoryEditorOCM
SportSTIGAO KAPETAN

Luka Modrić sletio u Hrvatsku privatnim avionom: evo čime je oduševio radnike aerodroma

Piše Sport SD
4. lipnja 2024. - 15:29

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je 3:0 protiv Sjeverne Makedonije u prvoj pripremnoj utakmici uoči nadolazećeg Europskog nogometnog prvenstva. Bila je to uvjerljiva pobjeda izabranika Zlatka Dalića pred kojima je u subotu generalna proba uoči Eura u Njemačkoj.

Naime, Vatreni za vikend igraju protiv Portugala. Reprezentacija će u Rijeci boraviti do petka, kada igrači i stručni stožer lete za Lisabon.

Izbornik Dalić odradio je trening dan nakon utakmice s 15 igrača, jedino iznenađenje bio je Josip Šutalo, koji je trening odradio s povezom na nozi, ali navodno se ne radi ni o čemu ozbiljnom.

Stigao i kapetan

U taboru reprezentacije još je jedino nedostajao kapetan, ali i on je stigao u Hrvatsku. Luka Modrić danas se priključuje kampu Vatrenih, a nešto prije podneva sletio je na krčki aerodrom privatnim avionom.

Radnici zračne luke odmah su se okupili oko hrvatskog nogometaša, a on je svakom ispunio želju. Redom je potpisivao dresove, fotografirao se s okupljenima, a oni su mu poželjeli sreću na Europskom prvenstvu.

Podsjetimo, Vatreni u srijedu lete u Rim, gdje će imati privatnu audijenciju kod pape Franje.

22. lipanj 2024 04:48