StoryEditorOCM
SportODNIJELI GA KUĆI

Luka se nije proslavio: bivši Modrićev suigrač iz Tottenhama otkrio kako je noćni izlazak krenuo po zlu, pogledajte...

Piše Sport SD
8. ožujka 2024. - 08:29

Bivši igrač Tottenhama i engleski reprezentativac gostujući u podcastu još jedne nogometne legende Petera Croucha otkrio je pikanteriju vezanu za Luku Modrića. Jermaine Jenas ispričao je kako ih je tadašnji trener Tottenhama Juande Ramos pustio da se ispušu nakon napornih priprema. 

- Dobili smo dopuštenje za noćni izlazak i tada smo prvi put mogli vidjeti tko su novi igrači. O, moj Bože... Tu je bio jedan Modrić. Iskreno, svi hrvatski igrači bili su klasa, ali su voljeli popiti. Bili smo u klubu i odjednom su me počeli da tapšati po ramenu i govorili mi da trebaju pomoć. Nije bilo ni kasno, oko 22 sata. Otišao sam u WC i imao sam što vidjeti. Luka je spavao kraj WC školjke. Rolex mu je odletio s ruke i morao sam ga uzeti. Na kraju ga je izbacivač stavio na rame i iznio, a mi smo ga odnijeli kući i stavili u krevet - otkrio je bivši Modrićev suigrač.

Video pogledajte OVDJE.

Modrić je u Tottenham stigao 2008. godine iz Dinama u transferu teškom 22,5 milijuna eura, i odigrao četiri sezone u londonskom klubu. U jednom trenutku u Tottenhamu zajedno s Modrićem igrala su još trojica Hrvata, Stipe Pletikosa, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar.

25. travanj 2024 15:47