StoryEditorOCM
SportPORUKA

Mark Ivančić se obratio navijačima: "Želim vidjeti kako se HNK Zadar ponovno uzdiže na vrhunsku razinu hrvatskog nogometa!"

Piše I. I.
17. srpnja 2024. - 20:17

Mark Ivančić, australski poduzetnik i glavni investitor u grupaciji koja bi trebala preuzeti HNK Zadara, obratio se navijačima porukom na Facebooku. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti. 

Dragi navijači HNK Zadra,

Podijelit ću s vama naše vizije i ciljeve za budućnost našeg kluba. Iskreno želim vidjeti kako se HNK Zadar ponovno uzdiže na vrhunsku razinu hrvatskog nogometa. Svjestan sam da je to proces koji zahtijeva strpljenje i posvećenost, ali vjerujemo da smo na pravom putu.

Naša prva faza plana je promocija iz trenutne lige na višu razinu u narednom periodu, te ulazak u profesionalnu ligu

hrvatskog nogometa. To će biti temelj na kojem ćemo graditi daljnji uspjeh kluba. Jednako važno kao sportski rezultati je i naša želja da ponovno ujedinimo zajednicu Zadra oko ovog kluba. Želimo da se stadion ponovno napuni Zadranima koji će svojim prisustvom i podrškom stvarati neponovljivu atmosferu.

Nema kluba bez svojih navijača, oni su srce i duša HNK​ Zadra. lgrači, trenėri i svi u momčadi rade svoj posao kad iziđu na teren, ali emocije koje navijači unose na tribine su neprocjenjive i ključne za naš uspjeh.

Svjestan sam da je proteklih godina interes za nogometu Zadru možda oslabio, ali vjerujem da možemo probuditi strast i entuzijazam kao što smo to vidjeli na posljednjoj utakmici. Atmosfera koja je tada vladala daje nam dodatnu​ motivaciju i potvrdu da smo na pravom putu!

Želimo da se u klub vrate naši igrači koji su ponikli na ovim prostorima te svi oni koji su svoje korijene vezali uz ovaj grad i okolicu, dijeleći našu ambiciju. Njihov uspjeh na terenu bit će ponos cijelog grada, baš kao i uspjesi prošlih generacija velikana koji su nosili dres Zadra. Kao što je naša škola nogometa u prošlosti iznjedrila generacije Modrića,​ Subašića, Livakovića, Vrsaljka, Erlića, itd., tako i u budućnosti želimo nastaviti s tim istim ciljem.

Znamo da je pred nama velik posao i da ništa neće ići preko noći, ali obećavamo da ćemo dati sve od sebe.  Uz vašu podršku, vjerujem da možemo ostvariti naše ciljeve i vratiti ovom klubu sjaj koji zaslužuje. Radujem se zajedničkoj​ budućností i novim uspjesima koje ćemo zajedno ostvariti.

Hvala vam na vjernosti i podršci!

30. kolovoz 2024 09:43