StoryEditorOCM
SportNADOLAZEĆA ZVIJEZDA

Modrić jednom rečenicom svom nasljedniku u Realu rekao sve što mora znati: ‘Slušaj mali, ovo je ključno‘

Piše SPORT SD
26. siječnja 2024. - 16:55

Arda Güler je prošlog ljeta stigao iz Fenerbahčea u Real Madrid u transferu vrijednom 20 milijuna eura. Od njega se, iako ima tek 18 godina, puno očekivalo, no imao je čak tri ozljede pa je debitirao tek početkom 2024. godine.

Carlo Ancelotti ga dozira, a prvi put je u početnih 11 bio protiv niželigaša u Kupu kralja. Njegovo vrijeme tek dolazi, a koliko je talentiran pokazuje i to što ga je Luka Modrić označio svojim nasljednikom. Upravo od hrvatskog kapetana Güler najviše uči u Realu. Madridski Defensa Central piše kako mu Luka na treningu dijeli savjete, a jednom mu je rečenicom sve rekao.

- Slušaj mali, moraš igrati s dva dodira, maksimalno. Ključno je da imaš slobodu na terenu, da asistiraš ili pucaš - navodno je Modrić poručio mladom suigraču.

Carlo Ancelotti je bio zadovoljan onime što je od Gülera dobio u prošloj utakmici.

- Odigrao je sat vremena na dobrom nivou. Očito nije fizički spreman, ali kvalitetu je pokazao u prvom poluvremenu. Već sam rekao da moramo biti strpljivi s njim - rekao je Ancelotti.

Od Gülera se očekuje da s Judeom Bellinghamom u budućnosti bude jedan od lidera Reala. Taj bi dvojac mogao naslijediti Modrića i Kroosa koji godinama drže sredinu terena.

- Luka Modrić je jedan od najboljih igrača na svijetu i jedva čekam zaigrati pored njega. Siguran sam da ću puno učiti od nekoga kao što je on - rekao je ranije mladi Turčin.

27. travanj 2024 09:42