StoryEditorOCM
SportKK DIADORA

Na "hitnoj telefonskoj sjednici" suspendirali predsjednika Kluba Tomislava Kabića zbog - "neprimjerenih komentara" na Facebooku!

Piše Zadarski.hr
15. veljače 2021. - 09:40

Uprava KK Diadora je na „hitnoj telefonskoj sjednici” Skupštine pokrenula stegovni postupak protiv klupskog predsjednika Tomislava Kabića i to „neprimjerenih komentara upućenih s osobnog profila na društvenoj mreži Facebook”! Kabić je suspendiran s mjesta predsjednika do kraja natjecateljske sezone zbog kršenja Statuta i narušavanja ugleda Kluba, a na njegovo je mjesto kao vršitelj dužnosti privremeno postavljen Mario Kruneš.

Kabić je nakon pobjede KK Zadar u finalu Kupa na Facebooku ostavio nekoliko komentara koje su Marko Kapitanović, Duje Popović i Donat Vidov, kao Stegovna komisija Diadore, ocijenili neprimjerenima.

Na Facebook stranici Diadore objavljena je i isprika Tomislava Kabića. Evo što kaže:

- Ispričavam se zbog sinoćnjeg ispada. Iako je u pitanju bio afektirani osobni stav koji nikako nije službeni stav KK Diadore, ne opravdava, niti umanjuje štetu koju sam time nanio sebi, ali prvenstveno Klubu. Svjestan sam da moje privatno ponašanje mora biti usklađeno s funkcijom koja me Statutom i etičkim kodeksom kao klupskog čelnika obvezuje na određene standarde i da sam u svakom smislu pogriješio.Također se duboko ispričavam svim ostalima koje sam na bilo koji način uvrijedio i iskreno izražavam žaljenje te ovim putem molim za oprost.

Uskoro opširnije...

16. lipanj 2024 04:24