StoryEditorOCM
SportKICBOXING „TOPUSKO OPEN" 

Nakon skoro dvogodišnje pauze – Karla Žiža Bobanović osvojila zlato!

Piše Ivica Gjergja
30. listopada 2017. - 19:08
polaca

Na međunarodnom turniru u Topuskom nastupilo je preko 300 natjecatelja iz pet država, a među njima i članovi KBK Polače. Oni su bili izvrsni pa su osvojili četiri medalje od čega jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu.           Nakon što je skoro dvije godine izbivala s treninga i natjecanja, zbog studija i  studija i ozljeda, Karla - Žiža Bobanović vratila se u najboljem mogućem svjetlu i u kategoriji seniorki discipline PF osvojila zlatno odličje.

Pored toga od eminentnog žirija koji je zasjedao dugo Žiža je proglašena za najbolju seniorku, što je svakako na ponos njoj, ali i njenom klubu.    Mateo Guzić osvojio je srebrno odličje, dok je Ante Prtenjača ovaj put osvojio broncu. Ante Kulaš i ovaj put je bio u top formi i donio sebi i klubu srebro.    

- Naša mala škvadra bila je vrlo uspješna. Kada smo polazili na turnir pao je dogovor: trebamo osvojiti najmanje četiri odličja. Dogovor se ispoštovao u svemu. No vjerujte, lako vam se dogovoriti s našim članovima koji imaju znanje, srce i borbeni duh koji donosi rezultat. Moram i ovim putem zahvaliti Općini Polača i njenom čelništvu koji su nas pomogli u finacijama, vidno zadovoljan kazao nam je predsjednik KBK Bosrislav Mikulić.

Sljedeće natjecanje na koji će otići članovi KBK Polače je 18. studenog u Kutini.

04. srpanj 2024 19:23