StoryEditorOCM
SportUZ POTPORU HRS-A

Nasljednici Balića, Duvnjaka, Penezić i trenerice Maje odmjerili snage na Višnjiku!

Piše Planet Višnjik
8. prosinca 2023. - 21:47

Pedesetak mališana iz Univerzalne sportske škole Višnjika, zajedno s mladim nadama Rukometnog kluba Zadar 2013 i Ženskog Rukometnog kluba Zadar, pokazali su da – nema straha za budućnost hrvatskog rukometa.

Klinci su junački odradili trening, a potom na parketu odmjerili snage, s voljom i žestinom kakva priliči njihovim puno starijim kolegama. No, to nas nimalo ne čudi – sa zadarskom dicom godinama kao trenerica radi jedna od naših najtrofejnijih rukometašica, Zadranka Maja Mitrović, koja s njima nesebično dijeli svoju ljubav i strast prema rukometu.

A mališanima koji treniraju rukomet i kojima je naš najtrofejniji domaći sport strast i izbor Hrvatski je rukometni savez poslao simbolične darove – osim lopti s potpisima naših rukometnih reprezentativaca, djeca su dobila originalne reprezentativne dresove te šalice.

Lijepa gesta, u svakom slučaju, no to nimalo ne čudi – Hrvatski rukometni savez dugogodišnji je partner Športskog centra Višnjik, a ove godine i sponzor Zimskog parka na koji mališani, nakon napornih treninga i utakmica, itekako vole navratiti.

27. travanj 2024 12:37