StoryEditorOCM
SportTREĆA NL – JUG

Posedarje prvo, Primorac drugi, Zadar šesti - hoće li tako ostati i nakon ovog kola? Evo s kim igraju županijski ligaši

Piše Ivica Gjergja
6. listopada 2023. - 09:53

Lijepo je vidjeti ljestvicu Treće lige u kojoj županijski predstavnici drže vrh. Tako je HV Posedarje prvo s 15 osvojenih bodova, drugi je Primorac s 14, a šesti na ljestvici je Zadar s 13 bodova. U dva boda u prvih šest ekipa, a zadarski klubovi prednjače.

U ovom kolu HV Posedarje i Primorac su domaćini, a znajući onu da je u svakom dvorištu domaći pijetao jači, oba kluba računaju na nove bodove i održavanje ovog stanja na ljestvici. Vitezovima u goste dolazi probuđeni GOŠK Dubrovnik, no i za njega imaju lijeka igrači i trener Marko Pinčić: planiraju im uzeti sva tri boda. Novajlija u ligi Omiš doći će na megdan Primorcu, s nakanom da ne izgube susret. Kako su dobro radili, trenirali i u pozitivnom su tonusu koga je osjetio u prošlom kolu Zadar (1:2) to je očekivati nova tri boda za Primorac.

Zadranima predstoji grčevita borba u Makarskoj za sva tri boda. Zmaj je odlično posložena ekipa koja u svakom trenutku susreta zna što im je raditi, krila i prekidi su im ubojiti na što treba posvetiti veliku pozornost. Sigurni smo da je sve to dobro skenirao trener Zadra Marin Oršulić i da će biti sve u najboljem redu.

Raspored, igra se 07. rujna (subota) u 15,30 sati po sljedećem:

Primorac – Omiš. Sudac: Lukša Klić. Pomoćnici: Kuran i Radnić. Delegat: Mate Maršić.

HV Posedarje – GOŠK Dubrovnik. Sudac: Josip Žeravica. Pomoćnici: Kukolj i Barić. Delegat: Jurica Blažević.

Zmaj(M) – Zadar. Sudac: Filip Proleta. Pomoćnici: Limov i Liković. Delegat: Dino Papak.

29. lipanj 2024 05:01