StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA/8. KOLO

Primorac se namjerio na Junaka: poraz kod kuće. Pri kraju susreta iz čista mira srušio se igrač gostiju Daniel Maganić...

Piše Ivica Gjergja
12. listopada 2022. - 21:14

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Sudac: Marko Bilušić (Šibenik) 6. Pomoćnici: Brajković i Štampalija (Oba Šibenik).

PRIMORAC – JUNAK 2:3 (2:2) 

Strijelci: 1:0 Lazarevski (7-11m), 1:1 Mastelić (15), 2:1 Vodopija (21), 2:2 Lazarevski (ag.45), 2:3 Modrić (51)

Najbolji igrač: Andro Vuleta (Junak).

PRIMORAC: Čulin 6, K. Torbarina 6, Kulaš 6, Babin 6,5, Gašpar 6 (od 55. Koceić -), Vodopija 6,5, Lazarevski 6, Musa 6, Kadija 6,5 (od 55. Okechukweu -), D. Torbarina 6, Jurišić 6 (od 75. Colić -). Trener: Marko Moravčić 6.

JUNAK: Cvrlje 6,5, Modrić 7 (od 82. Kamber -), Poljak 6,5, Plavša 6 (od 75. Botica -), Vuleta 7 (od 90. Doljanin -), Mastelić 6,5, Maganić 6,5, Vrdoljak 6, Patrice 6, Vardić 6, Sikirra. Trener: Ivan Medvid 6,5.

image

Susret Primorac - Junak u Biogradu

Ig/Slobodna Dalmacija

S početkom susreta domaći nogometaši su jurnuli prema golu Cvrlje, da bi u petoj minuti nakon dobro izrađene akcije Karlo Torbarina bio u prigodi. On obično ovakve prilike pretvara u zgoditke no ovaj put nije. 

Domaćini nastavljaju ubojito i u sedmoj minuti u kaznenom prostoru je oboren Luka Vodopija, sudac je pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač bio je Stefan Lazarevski za vodstvo domaćih. 

U jednom napadu Junak je dobro zaprijetio, naime obrana domaćih je pogriješila i propustila loptu, a snalažljivi Mastelić je pravovremeno reagirao i poravnao rezultat na 1:1, minuta je 15-a. Kao da su se opekli domaćini su samo nekoliko minuta kasnije izveli korner s lijeve strane, Jurišić je idealno poslao loptu na drugu stativu, naklonio se Vodopija i matirao Cvrlju za 2:1.

image

Susret Primorac - Junak u Biogradu

Ig/Slobodna Dalmacija
 

Da se Junak ne predaje vidjelo se u 24. i 25. minuti kada su zaprijetili, no Mastelić i Plavša nisu bili precizni. Borbeni Junak nakon prigode Primorca zadaje dosta brige domaćinu pa je tako jednu dugu loptu poslanu od obrane, prihvatio van kaznenog prostora Vuleta i umjesto da je obrana očisti Lazarevski je nespretno zahvata i ona odlazi u gol za izjednačenje u smiraj poluvremena. 

Nastavak igre i u drugom dijelu pripada “junacima“, Vuleta je u 47. minuti dobro tukao ali vratar Čulin brani, a u 51. kapitulira, ovaj put efektan je bio Modrić. Nakon toga uzalud je bio trud domaćih, stali su “junaci“ na loptu i mirno priveli susret kraju.

Minutu prije kraja susreta na donjoj lijevoj strani igrališta igrač Junaka broj 10, Daniel Maganić, iz čista mira se srušio na teren. Pritrčali su igrači da mu ukažu pomoć te liječnik, a sudac je zaustavio igru. Čelništvo Primorca je odmah pozvalo hitnu koja je brzo došla i pregledala igrača. Napravljen mu je EKG, koliko smo uspjeli saznati sve je s dečkom u redu.  

image

Susret Primorac - Junak u Biogradu

Ig/Slobodna Dalmacija
28. travanj 2024 22:04