StoryEditorOCM
SportMALI NOGOMET

PRVA ŽMNL 3. Kolo: Jedanestica Varoša ZDC u mreži „Svetaca“!

Piše Ivica GJERGJA
16. listopada 2024. - 14:37

Iako je to trebala biti jedna „obična“ utakmica, dobro razigranih igrača, na kraju je sve otišlo na stranu Varoša ZDC u odnosu na Svetog Antu koga dobro vodi Deda – Krešo Zrilić, dugovječni malonogometaš, sudac, voditelj i neumorni promicatelj malog baluna.

Ovaj put Dedi nije išlo ništa za nogom, popili su njegovi jedanaesticu. Namjerio se na Varoške dečke poput Ivana Čurjurića, Denija Kolegu koji su za svoj tim polučili po tri zgoditka, kao i mladog nadarenog Šimu Župana dvostrukog strijelca.

Varoš je već u prvom dijelu susreta vodio 8:0 i bilo ga je teško zaustaviti, a sveci su dva puta bušili mrežu vratara Draževića.

MNK Sinjoretovo već treći susret pobjeđuje svoje protivnike, vodi na ljestvici u tandemu sa Murvicom po devet bodova, ovaj put je pala Kontra koju je „iskontrirao“ četiri puta, a sam igrač Blaž Katuša bio je strijelac tri zgodika.

Murvica igra konstantno dobro ovaj put se istakao Toni Kirovski sa dva zgoditka.

Ploča je rasturila četiri puta Sukošan, a neizvjestan je bio dvoboj Stanova i Young boys koji je završio pobjedom Stanova.

Rezultati odigranih utakmica:

Sveti Ante – Varoš ZDC 2:11 (Mandić, Lipotica/ Čurjurić 3, Kolega 3, Š. Župan 2, Jurjević-Adžić, Jurjević, Škara),

Ploča – Sukošan 4:2 (Margarin 3, Volpi-Kobal/ Smolić),

Stanovi – Young boys 2:1 (Cukar, Šarin/Bilaver),

Sinjoretovo – Kontra 4:1 (B. Katuša 3, Čavka/ J. Župan),

Vrsi – Murvica 3:5 (Perinić 2, Juko/ Kirevski 2, Jarmanović 2, Moro).

Susret Torovi SF - Kontrol biro odigrati će se 24. listopada.

Redoslijed na ljestvici:

Sinjoretovo i Murvica 9, Varoš ZDC, Kontra biro, Torovi SF, Stanovi 6, Young boys, Ploča 4, Vrsi PN, Višnjik, Sveti Ante 3, Sukošan, Raštane kanela, Kontra TR 0 bodova.

 

16. listopad 2024 14:38