StoryEditorOCM
SportU HOTELU KOLOVARE

Seminar za trenere

Piše Ivica Gjergja
29. studenog 2017. - 11:21
135583

Seminar za atletske trenere održati će se 2 i 3. prosinca u hotelu Kolovare, a počinje u 11 sati. Teme i satnica seminara biti će objavljeni do kraja tjedna, a registracije za seminar će biti na Registracijskom stolu pored recepcije hotela od 10:00 do 10:45 sati. Prilikom registracije potrebno je predati trenersku licencu koja će biti vraćena nakon završetka seminara.

Prenosimo i iz HAS-a uputa klubovima:

-  Podsjećamo vas da kandidirate trenere za sudjelovanje na seminaru. Seminar je uvjet za izdavanje trenerske licence za 2018. godinu i sudjelovanje u svim aktivnostima Hrvatskog atletskog saveza. Razumijevajući financijske zahtjeve koji se postavljaju pred klubove i trenere omogućiti ćemo dobivanje licence za sudjelovanje na seminaru samo u subotu 2. prosinca. Kotizacije za seminar i izdavanje trenerske licence uplaćuju se na račun HAS-a. Iznos koji se uplaćuje je 200 (dvjesto) kuna, s opisom plaćanja SEMINAR - poručili su iz HAS-a.

Hrvatski atletski savez organizira u Zadru i pripreme atletičara, u tijeku je i trajati će do 3.12. Na Višnjiku su svi atletičari po odabiru izbornika kadetske, juniorske, seniorske i kros reprezentacije te procjeni Stručne komisije HAS-a. U odabir reprezentativaca prvenstveno su uzeti sudionici velikih natjecanja – Svjetskih i Europskih prvenstava, oni koji su bili vrlo blizu ispunjenju normi za spomenuta natjecanja kao i ostali atletičari s visokom razinom rezultata sukladno IAAF bodovnim tablicama (1100).

30. svibanj 2024 23:33