StoryEditorOCM
SportGRADSKI DERBI

Španjolci: Modriću nedostaje još samo ovaj pogodak. Čeka ga mjesto u udarnoj postavi

Piše Sportske novosti
18. siječnja 2024. - 19:46

"Jedini gol koji Modriću nedostaje", stoji u kratkom naslovu španjolske Marce, uoči večerašnjeg gradskog derbija. Dok će se Real Madrid i Atlético Madrid večeras od 21.30 sati boriti za četvrtfinale Kupa Kralja, španjolski mediji raspisali su se o učinku hrvatskog kapetana u El Madrileñu, pišu Sportske novosti.

Naime, u bogatoj i dugačkoj karijeri, Modrić je najviše utakmica odigrao upravo protiv Atlética, njih čak 36. Međutim, u tim dvobojima nije postigao niti jedan pogodak. Na drugom i podijeljenom trećem mjestu Lukinih najčešćih suparnika smjestili su se Barcelona (33), Celta Vigo (23) i Athletic Bilbao (23). No mrežu svakog od tih klubova pogađao je po jednom.

Večeras ga čeka 37. ogled protiv gradskog rivala, koji dočekuje s pozitivnim omjerom uz 16 pobjeda, 11 remija i devet poraza, a u tim je utakmicama upisao i pet asistencija.

Kako piše Marca, Realova "desetka" očekuje se u udarnoj postavi. Bit će to njihov drugi međusobni dvoboj u posljednjih osam dana, nakon što su ih Kraljevi izbacili u polufinalu Superkupa, slavivši nakon produžetaka 5:3. Novi, Kup dvoboj također se igra na jednu utakmicu, stoga ćemo putnika među osam najboljih dobiti upravo večeras na Wanda Metropolitanu.

Zanimljivo, novi njihov susret, u trećem različitom natjecanju - u La Ligi - na rasporedu je već 4. veljače.

27. travanj 2024 07:31