StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Sraz u Čavlima: "Naš recept je uvijek jasan, graditi utakmicu iz defanzivne strane terena. A karakter naše momčadi je poseban!"

Piše Ivica GJERGJA
29. listopada 2021. - 13:58

Na sraz u Čavlima, Sonik Puntamika ide kao osma na ljestvici lige, a domaća momčad Adria Oil Škrljevo je peta. „Punta“ je nakon što su odigrali u prošlom kolu sa Zabokom susret i to dobro „odradila“, mora se priznati i dobro posloženi jer su im se igrači sa zdravstvenim problemima vratili, pobijedili su, nastavili su tijekom tjedna treninge i pripremu za sraz u Čavlima. Imali su i ovaj tjedan problema, evo što nam je za dolazeći sraz kazao trener „Punte“ Stipe Kuliš:

- Sigurno da nas je dobra utakmica i naposljetku pobjeda protiv Zaboka u prošlom kolu napunila samopouzdanjem, koja će biti bitan aspekt u pristupu ovoj utakmici. Naš recept je uvijek jasan, graditi utakmicu iz defanzivne strane terena. Ključno je da striktno držimo i precizno izvršavamo definiran plan susreta. Ono na što ćemo morati posebno obratiti pozornost je limitirati kreaciju Škrljeva iz pic igre. Kroz tjedan smo imali određene probleme s virozom Petra Marića i Ivana Vučića, a Marino Šarlija nam je zadobio distorziju skočnog zgloba, znam da su to karakterni dečki koji će, uvjeren sam, dati sve od sebe na susretu, bez obzira na okolnosti. Sigurno je da bez takvog karaktera momčadi ne bismo bili tu gdje trenutno jesmo, kazao nam je Kuliš.

Susret Adria Oil Škrljevo – Sonik Puntamika igra se 30. listopada 2021. u Čavlima, u dvorani “Mavrinci” u 18:00 sati.

28. travanj 2024 16:20