StoryEditorOCM
SportPRVO KOLO

Trećeligaška "karavana" nastavlja sa natjecanjem: tko će od 16 klubova biti favorit za osvajanje prvenstva?

Piše Ivica Gjergja
30. kolovoza 2024. - 14:16

Trećeligaška "karavana" nastavlja sa natjecanjem, pa će u subotu i odigrati prvo kolo. Tko će od 16 klubova biti favorit za osvajanje prvenstva iskristalizirat će se sigurno tijekom sezone, no dva su velika - Zadar i Zagora, ali ni Junak iz Sinja nije "za baciti".

U zadarskim klubovima rosteri su dobro popunjeni. Natjecanje otvaraju Zadar i Primorac, dok je HV Posedarje igrao pred kolo kupa i bio poražen od Slavonije. Primorac i Zadar odigrat će derbi ne samo županije, nego i kola. Zadar je trebao biti domaćin, no domaćinstvo je prihvatio Primorac i odigrati će taj susret u Biogradu. Ovaj sraz će sigurno biti zanimljiv, a HV Posedarje će dočekati Junaka iz Sinja i tražiti bodove.

Evo tko je došao i otišao od igrača iz županijskih trećeligaša:

HNK ZADAR

DOŠLI: Jakov Pinčić, Lovre Čirjak, Luka Viduka, Selmir Mahmutović, Belmin Sikira, Ivan Adrian Knez, Luka Romić, Dorian Rudić, Tomislav Moquin Završki.

OTIŠLI: Ante Vukadinović, Luka Matasović, Bruno Grgić, Tin Jukić – Peladić, Šime Gregov, Danylo Serbinov,  Antonio Jakir, Krešimir Luetić, Nikola Perić, Josip Iveljić, Hrvoje Rončević.

HNK PRIMORAC

DOŠLI: Zinedin Mašić, Karlo Vodanović, Dmytro Ponomarenko, Nino Andrić, Luka Crnjak, Niko Matas, Ante Toni Bačkov.

OTIŠLI: Josip Stokić, David Žulj, Vice Birkić, Marin Vučković, Luka Vodopija, Šime Mrkić.

HV POSEDARJE

DOŠLI: Vedran Smokrović, Ante Vukadinović, Luka Matasović, Borna Jurjević-Adžić.

OTIŠLI: Marko Zebi , Jakov Pinčić, Lovre Čirjak 

Raspored 1. kola:

Primorac – Zadar igra se u 17 sati u (subotu), 31. kolovoza, u Biogradu. Sudac: Matej Čulina. Pomoćnici: Damir Kraljević i Mikula Štampalija. Četvrti sudac: Zvonimir Sinovčić. Delegat: Marin Galac.

HV Posedarje – Junak igra se u 17 sati u (nedjelju),1. rujna, u Posedarju. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Filip Proleta i Ante Majčica. Četvrti sudac: Matej Čulina. Delegat: Neven Gulin.

image

Treća liga, Zadar

/Slobodna Dalmacija
29. rujan 2024 03:39