StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TRANSFERI

Tri igrača otišla, a tri pristupila NK Hajduk Pridraga!

Piše Ivica Gjergja
28. siječnja 2022. - 14:37

U županijskom ligašu Hajduku iz Pridrage došlo je do promjene u igračkom sastavu. Novi vratar je Luka Knežević (26) koji je već nastupao za Hajduk, a u mlađim uzrastima branio je boje NK Zadra i NK Rijeke. U seniorskom nogometu bio je vratar NOŠK-a, HV Posedarje, Sabunjara i Podgradine. Nakon godinu i pol odsustva i nastupanja za momčadi Hrvatski Vitez i Škabrnju 91, u klub u kojem je proveo većinu karijere vratio se i Denis Remšak. Roberto Viduka pristupio je Hajduku iz redova Sabunjara iz Privlake. Podsjetimo da je Robertov matični klub Zadar, u kojem je iskusio i igrao u Prvoj i Drugoj HNL, a svojevremeno je bio i redovni član U-15, U-16, U-17, U-19 reprezentacije Hrvatske. Radi se o polivalentnom igraču koji će zasigurno biti pravo pojačanje.

Nakon osam godina igranja u Hajduku Stipe Čulina napustio je klub i otišao u redove NK Škabrnja 91'. Stipe se iskazao kao rasni strijelac, a u klubu mu zahvaljhuju na dugogodišnjem doprinosu. Pored Stipe klub su napustili Roko Nekić koji je otišao u Podgradinu, te Bruno Pedić koji je sada na školovanje u policijskoj akademiji.

Trener Alen Vedrić će moći sastaviti respektabilni sastav koji bi trebao biti na vrhu ljestvice prve županijske nogometne lige.

01. srpanj 2024 01:25