StoryEditorOCM
SportGOSTI USPJEŠNIJI

U 25. kolu Druge dalmatinske lige za kadete i juniore momčadi NK Zadarnova igrale s Croatiom iz Zmijavaca

Piše Ivica GJERGJA
17. svibnja 2022. - 14:30

U 25. kolu Druge dalmatinske lige za kadete i juniore momčadi NK Zadarnova su na igralištu “Gordan Demo” u Posedarju igrale s Croatiom iz Zmijavaca. Gosti su ovoga puta bili uspješniji u obje kategorije tako da su kadeti završili rezultatom 1:4, a juniori 2:6.

Kadeti su sredinom prvog poluvremena primili dva zgoditka (Antonio Kasalo, Filip Šabić), a kada je Kasalo početkom nastavka svojim drugim golom povisio na 0:3 utakmica je praktički bila riješena. Počasni pogodak za domaću momčad postigao je Roko Klanac, dok je konačnih 1:4 postavio opet Kasalo.

Sastav kadeta: Rak, Bilaver, Šarić, Klanac, Juričević, Smirčić, Delija, Osmanović, Mijić, Jurjević-Adžić, Krstić

Trener: Damir Ivančić

Juniori su poveli 1:0 golom Dominika Rončevića već u 3. minuti, međutim do poluvremena su gosti postigli tri pogotka (Ante Jukić, Marko Karoglan i Ivan Gudelj) te su na odmor otišli s prednošću 3:1. U nastavku domaća momčad postigla je jedan pogodak (Ante Babić), a protivnik još tri (Gabrijel Čuljak, Marko Majić, I. Gudelj) za konačnih 2:6.

Sastav juniora: Šušić, Lenkić, Klanac (od 17. Dimitrović), Rončević, Škara, Pavić, Grmača, Babić, Brkić, Matković, Čirjak

Trener: Antonio Perica

Na kombiniranoj ljestvici kadeta i juniora dva kola prije kraja su na diobi petog mjesta sa 73 boda, koliko ima i Zagora, dok četvrti Neretvanac ima 80. U sljedećem kolu NK Zadarnova gostuje kod Neretvanca u Opuzenu, dok im u posljednjem kolu u goste dolazi Imotski.

 

26. lipanj 2024 06:16