StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Vladimir Anzulović: ‘Dobar rad na treningu i požrtvovnost igrača budi vjeru da im možemo uzvratiti za poraz!‘

Piše Dražen Žura
4. studenog 2021. - 14:26

HT Premijer liga u svojem 9. kolu nudi nam derbi koji je to oduvijek, bez obzira na stanje kvalitete ili rezultata kod jednih ili drugih. Cibona ima psihološku prednost, jer su u Admiral Bet regionalnoj ABA ligi, Zadranima nanijeli minimalan poraz, što ih na njihovom parketu u Draženovom domu zasigurno čini snažnijima.

Zadar na ogled dolazi s novim čovjekom klupi, koji je unatoč slaboj utakmici protiv Alkara nakon koje se pamti samo zadarska pobjeda, te poraza od FMP -a u Beogradu, čvrsto stoji iza momčadi.

- I dalje sam zadovoljan kako momci rade, imaju sve pohvale od mene. Znam da smo igrali utakmicu protiv Cibone prije par tjedana, upisali smo minimalan poraz. Dobar rad na treningu i požrtvovnost igrača budi vjeru da im možemo uzvratiti za poraz – kazao je Vladimir Anzulović, trener Zadra.

O tome kako izgleda Cibona koja je na otvaranju sezone pokazala zavidan potencijal, komentirao je Martin Junaković....

- Izgleda da je Cibona u nekakvom padu, ali mislim da oni i dalje igraju dobru košarku. Mi moramo gledati sebe i nastaviti ovim putem kojim idemo ovih zadnjih par kola. Moramo se držati svega što smo se dogovorili, i što ćemo se još dogovoriti prije utakmice i moramo dati svoj maksimum na parketu - istaknuo je Junaković.

Utakmica se igra u petak s početkom u 18 sati, uz TV prijenos u programu Arena sport2.

28. travanj 2024 17:56