StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG

Zadar na teškom gostovanju u Biogradu, posedarski Vitezovi love bodove kod makarskih Zmajeva

Piše I. Gjergja
5. travnja 2024. - 22:14

Nema odmora za nogometaše 3. NL - Jug, pa će tako u 22. kolu Zadar na noge velikom suparniku iz gornjeg dijela ljestvice Primorcu u Biograd. Biti će to istinski derbi dva dobra sastava, svojevrsni epicentar nogometnog zbivanja na igralištu Kazimir i Silvijo. Tko će „omastiti brkove“ ostaje da se vidi. Iz Primorca poručuju dolazi nam dragi gost koji će dok je kod nas uživati u gostoprimstvu, neće im faliti ni „ptičjeg mlijeka“, ali nama su bodovi potrebni i ostati će doma. U Zadru su sve predradnje za utakmicu dobro obavljene i to upravo za ovaj sraz, tako da navijači jednog i drugog sastava dođite u Biograd i uživajte u vrlo dobrom nogometu „napaljenih“ domaćina ali i gosta.

Vitezovi na krilima dobrih igara i pobjeda u posljednjim kolima odlaze na noge Zmaju iz Makarske. Treba Zmaju „potkresati“ krila, odigrati dobro i doma se vratiti sa bodom(vima), zadaća je to za igrače Viteza, od trenera Ivana Šimurine. Prema onome kako su proveli posljednje pripreme, sve je u njihovim redovima složeno i vjeruje se u uspjeh.

Susreti se igraju u subotu u 16,30 sati:Primorac – Zadar u Biogradu na igralište Kazimir i Silvio, Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Proleta i Kaleb. Delegat: Dino Papak. Zmaj – HV Posedraje u Makarskoj. Sudac: Niko Radnić. Pomoćnici: Severinski i Štampalija. Delegat: Tonći Grozdanić.

26. svibanj 2024 16:31