StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG

Zadar „preskočio“ Uskok i potvrdio prvo mjesto! Zasluženo „kolo“ vode na ljestvici

Piše I. Gjergja
25. studenog 2023. - 17:49

 

USKOK – ZADAR 1:2

KLIS – Igralište Iza Grada. Sudac: Karlo Marić. Pomoćnici: Hajduk i Tolić.

Strijelci: 1:0 Kapetanović (39), 1:1 Serbinov (45), 1:2 Jurić (57).

USKOK: Baturina (od 72. Šego), Pažanin, Mihovilović, Teklić, Kapatanović, Pekić, Pleština, Blažević (od 86. Balić), Domjan (od 46. Drnasin), Vulikić, Novrotsky. Trener: Mirko Labrović.

ZADAR: Matasović, Muić, Jukić-Peladić, Jurić (od 90. Ereš), Luetić, Vukadinović (od 89. Miletić), Žulj, Perić, Jakir (od 89. Ivelić), Djevaljekaj, Serbinov. Trener: Marin Oršulić.

Zadrani su na Klisu „preskočili“ Uskok i s nova tri boda učvrstili se na čelu ljestvice gdje će prezimiti do proljeća. Zadar je osvojio 32 boda i mirno može „spavati zimski san“.

Nakon što su domaćini preko Kapetanovića u 39. minuti poveli, kao da je trebalo Zadrane „naljutiti“ i onda su zaigrali bolje te za dvije minute igre poravnali rezultat na 1:1. Strijelac izjednačujućeg zgoditka bio je Serbinov.

U nastavku igre po teškom terenu nije bilo promjene rezultata sve do 57. minute kada je Kristija Jurić jednu lijepu akciju Zadra iskoristio i zabio za drugi zgoditak.

Ovom pobjedom „oprana“ je gorčina neodlučenog rezultata sa Vodicama u prošlom kolu na svojim Stanovima Zadra. Mora se reći da su Zadrani u polusezoni najviše pokazali, bili najbolji i zasluženo „kolo“ vode na ljestvici.

29. travanj 2024 17:39