StoryEditorOCM
SportAJME MAJKO

Zadar se opako osramotio u Čavlima, izgubili su od Škrljeva 11 razlike. Ovo je loš uvod u skorašnji ogled protiv Partizana...

Piše Dražen Žura
25. rujna 2021. - 20:35

Zadar se opako osramotio u Čavlima, jer ih je Škrljevo, doslovce, od prve stotinke držao „na konopima”, što su u konačnici potvrdili u zadnjoj dionici u koju se zakoračilo neriješenim ishodom 63:63.

Ali, je u realnom sagledavanju onoga što se od Zadrana moglo vidjeti na parketu, bila čista farsa koja bi mogućom pobjedom, samo prekrila velik brijeg nemoći!

Ono kad vas Škrljevo natjera da u prvoj četvrtini imate devet izgubljenih lopti, a do kraja utakmice promašite 11 slobodnih bacanja. Jedini „plus” bilo je natjecanje u tome tko će više promašiti i pogriješiti. Neka se nitko ne ljuti, Zadar je zajedno s trenerom Ivanom Perinčićem izgledao kao skupina šetača!

Ako vam se kroz utakmicu dogodi da u 18. minuti imate minus od šesnaest poena zaostatka, kojeg nekako stignete, čak je Zadar i poveo 63:61, međutim, kasnije nisu znali ni kud bi s loptom, ni što bi radili, onda je krajnji ishod jedina opcija.

Nadalje, Škrljevu je bilo dovoljno imati Josipa Barnjaka koji je otvorio i zatvorio zadarske rane, onda Tonija Jelenkovića, bivšeg igrača Zadra u dresu pobjednika koji je u odnosu na supranike izgledao kao da je stigao s NBA pozornice, te Taylora Adwaya, onda je jasno koliko je bilo brljotina.

Nimalo lijepi uvod uoči ogleda s Partizanom u ponedjeljak na Višnjiku. Navijači bi rekli: „Ajme majko”!

SEMAFOR:

ČAVLE – Dvorana „ Mavrinci”

Gledatalja: 100 

Adria Oil Škrljevo – Zadar 90 : 79 (29:20, 18:18, 16:25, 27:16)

Suci: Jurčević, Roglić i Vukušić (Split)

ADRIA OIL ŠKRLJEVO: Stojanović (4) , Adway (15) , Hortman (6) , Jelenković (23), Vucić, Kostić, Branjak (27), Rajčić , Bešić (6), Ćošić, Vrgoč (8)

ZADAR: Carter (11), Harris (11), Paponja, Jordano (3), Brala, Vuković (16), Bursać (9), Junaković (16), Buljan, Drežnjak (9), Mavra (4), Luković

23. travanj 2024 19:48