StoryEditorOCM
SportVETERANSKI NOGOMET

Zadranka i Maslina pobijedile ‘mamine sinove‘ i Puntamičane te dogurali do finala!

Piše Ivica Gjergja
25. lipnja 2020. - 18:55

U dvije uzvratne odigrane polufinale utakmice veterana bolji su bili Zadranka i Maslina koji su dohvatili finale, a porazili su Mamma Miu i Puntamiku. Mali nogomet bio je na visokoj razini, očigledno je da igrači nisu izgubili puno toga u baratanju loptom, ali su reakcije bile sporije.

Zadranka je vodila „žestok dvoboj“ s Mamma Miom imali su dva zgoditka razlike no „mamini dečki“ su uspjeli poravnati, ali je Drago Verunica sve učinio kako bi Zadranku doveo u vodstvo za 3:2 pred sam završetak susreta. Dražen Miletić iz Mamme Mie je imao dvije lijepe prigode za poravnanje, no kada su svi vidjeli loptu u golu „iziknuo“ je vratar Emilio Puzar i obranio udarac na radost prvih finalista Zadranke.

- Puno smo truda uložili u pobjedu, dugo ovako nisam bio umoran, ali isplatilo se. Zasluženo smo u finalu, hvala dečkima iz Mamma Mie na fer i korektnoj igri, rekao nam je kratko igrač Zadranke, Jure Šarić.

U drugom srazu vodila se također bespoštedna borba Puntamike i Masline. Hendikep Masline bio je taj što nisu imali vratara, pa je na gol stao igrač Joso Vulić. Doprinio je tome da prođu u finale jer se Puntamičani u izvođenju šesteraca nisu najbolje snašli izgubili su, a čemu je i Joso kumovao. Maslina je u finalu, a Puntamika će igrati za treće mjesto. Voditelj Puntamike Predrag Bjeletić – Pegy nije bio zadovoljan, očekivao je proći u finale, no korektan sportaš kao i uvijek čestitao je dečkima iz Masline.

- Čestitam Maslini na prolazu u finale, da smo mi prošli dalje ne bi bilo nezasluženo, no što je-tu je, treba dignuti glavu i ići osvojiti treće mjesto u ligi, kazao je popularni Pegy.      

Oba uzvratna susreta polufinala s tribina budno je motrio povjerenik lige Drago Dražević.

- Bravo dečki odigrane utakmice bile su na visokoj nogometnoj razini, što me radovalo da nije bilo niti jednog jačeg prekršaja. Igralo se cijelo vrijeme utakmice fer i korektno. Finalistima čestitke, no i pobijeđeni su ih zaslužili. Očevidno je da iz godine u godinu imamo bolji kvalitet igre na parketu. Suci Mario Nikpalj i Krešo Zrilić odradili su sve po Pravilu nogometne igre i oni zaslužuju čestitke. Za finale će biti pravi malonogometni spektakl, a imati ćemo i „treće poluvrijeme“ - domjenak, dođite pozvani ste, kazao je Dražević.

ZADAR – Sportska dvorana Mocire

Gledatelja: 100

Suci: Mario Nikpalj i Krešo Zrilić

ZADRANKA – MAMA MIA 3:2

ZADRANKA: Emilio Puzar, Jure Šarić 1, Ante Adžić, Antonio Paro 1, Naum Batkovski, Vedran Vinketa, Dado Stulić, Drago Verunica 1, Mile Knežević, Goran Mikulec – Miks, Ante Mičić, Božo Miletić, Trpe Vulić

Voditelj: Branko Mičić

MAMA MIJA: Marko Odvitović, Željko Bušić, Brane Pijaca, Hrvoje Zanki, Pere Glavan, Ivo Rak 1, Dražen Miletić 1, Marijan begonja, Ante Klanac, Matija Benini

Voditelji: Zdravko Lipotica i Ante Gašpar

PUNTAMIKA – MASLINA na šesterce 2:3 (1:1)

PUNTAMIKA: Željko Bašić, Josip Vkoša 1, Marko Šimurina, Boro Valiđić, Ivica Jukić 1, Nikica Radošević, Ivan Mirković, Edi Bučić, Roko Rogić

Voditelj: Predrag Bjeletić - Pegy

MASLINA: Joso Vulić, Zvone Bukvić, Željko Laća, Ivan Čolak 1, Josip Mrkić 1, Branko Glavan, Ivan Prtenjača 1, Milko Belevski, Željko Gravić

Voditelji: Andiano Peranić i Ivan Šundov

 

U subotu 27. lipnja odigrati će se završnica veteranske malonogometne lige po sljedećem rasporedu:

U 17 sati Tenkisti – Termin susret za peto mjesto,

U 18 sati Puntamika – Mamma Mia susret za treće mjesto,

U 19 sati Zadranka – Maslina finale

 

19. travanj 2024 00:01