StoryEditorOCM
SportLIJEPA GESTA

Zahvala iz Košarkaškog kluba Zadar: "S vjerom u mogućnost dodatnog iskoraka, nastavljamo zajedno raditi na osnaženju i revitalizaciji kluba"

Piše Zadarski.hr
4. lipnja 2024. - 18:43

KK Zadar je nakon obrane titule prvaka države uputio je javnu zahvalu navijačima, poslovnim partnerima, simpatizerima i drugim prijateljima Kluba priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:

"Dragi navijači, poslovni partneri, simpatizeri te svi drugi prijatelji našeg Kluba,

ovim putem Vam želimo iskazati zahvalu na bezrezervnoj i kontinuiranoj podršci tijekom natjecateljske sezone 23/24 koja je okončana dvostrukim slavljem (osvajanje Kupa Krešimir Ćosić te osvajanje Premijer lige).

Zajedništvo, ljubav, strast, ponos i prkos svih nas bili su glavne vodilje tijekom cijele natjecateljske sezone u kojoj je bilo uspona i padova.

Vaša predanost i emocija, kako na tribini tako i van nje, uvijek je bila i bit će među odlučnim preduvjetima za jačanje i boljitak Kluba u svim segmentima te je zasigurno zalog za uspješnu budućnost.

Stoga, s vjerom u mogućnost dodatnog iskoraka, nastavljamo zajedno raditi na osnaženju i revitalizaciji Kluba te pripremi svih segmenata Kluba za narednu natjecateljsku sezonu.

Nećemo „nastaviti gdje smo stali“ jer – stajanja nema!

„..i svi k’o jedan stat ćemo uz njega..“

26. lipanj 2024 19:41