StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL

Želimir Terkeš: ‘Znat ćemo odgovoriti na sve izazove!‘

Piše Ivica Gjergja
5. ožujka 2022. - 13:57

Izvrsno su nogometaši Zadra otvorili natjecanje u Trećoj HNL –Jug u proljetnoj polusezoni. U dva susreta - jedno na gostovanju, a drugo doma - pobijedili su i ojačali svoj saldo sa šest novih bodova. Lijepo je vidjeti ljestvicu - Zadar je četvrti, no u ovom kolu ga očekuje 'Zmaj' u Makarskoj. Za taj susret treninzi i pripreme odrađene su na najbolji način.

- Sjećam se prošlog susreta kada smo dominirali cijelo vrijeme, no na kraju smo iz jednog njihova šuta izgubili utakmicu. Sada je, koliko pratimo, situacija drugačija. Ekipa se dosta promijenila čime je promijenjen i način igre. Momčad su koja je u dva susreta uzela četiri boda. Mi u prvom redu trebamo gledati sebe, naše igre, koje su u zadnja dva kola jako dobre. Uzeli smo šest bodova, istina bit će nam teško, no uostalom u ovoj su ligi sve utakmice takve. Vjerujem da ćemo znati odgovoriti na sve izazove i nadam se dobrom u Makarskoj, kazao je trener Zadra Želimir Terkeš.

Susret Zmaj (M) – Zadar igra se u nedjelju u 15 sati. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Trković i Radanović. Delegat: Mario Pinjušić.

18. travanj 2024 11:13