StoryEditorOCM
TribinaODGOVOR IZ „MARINE DALMACIJA” NA SINDIKALNE PRITUŽBE

„Nije bilo kršenja zakona ni radničkih prava – imamo nalaz inspekcija”

4. veljače 2020. - 09:43

Na sindikalne pritužbe o kršenju radničkih i sindikalnih prava zaposlenika "Marine Dalmacija", reagirali su iz tvrtke. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

 

Vezano uz odredbe Zakona o radu, možemo potvrditi da nijedna odredba predmetnoga Zakona nije prekršena od strane Marine Dalmacija d.o.o.

Vezano uz brojne navode Sindikalne podružnice Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat pri Marini Dalmacija, Bibinje-Sukošan, usmjerene prema kršenju sindikalnih i radničkih prava, želimo istaknuti kako je upravo nedavno završen višemjesečni inspekcijski nadzor te nam je Državni inspektorat RH, Područni ured Split (Ispostava Zadar) protekli tjedan dostavio zapisnik o obavljenom inspekcijskom nadzoru poslovanja Marine Dalmacija d.o.o. s predmetom nadzora primjene propisa iz radnih odnosa u posljednje dvije godine. Inspekcija je pokazala da nije bilo kršenja zakona, te da je Marina Dalmacija d.o.o. poslovala u skladu sa zadanim regulativama.

Marina Dalmacija d.o.o. uredno primjenjuje i poštuje sve važeće zakonske regulative i propise u svom cjelokupnom poslovanju. Ujedno provodimo i društveno odgovorno poslovanje.

01. srpanj 2024 10:09