StoryEditorOCM
TribinaOVO ZBILJA VIŠE NIJE NORMALNO

Pogledajte betonsku gromadu posred ceste - onaj tko je krpao "kraljicu rupa" može biti odgovoran za nečiji život!

Piše M.K.
8. ožujka 2017. - 15:23
20170308_080955

"Kraljicu svih zadarskih rupa", koja iza svakih malo jačih kiša nastaje u Sportsko rekreacijskom centru Franka Lisice (prostor bivše vojarne), a nalazi se na vrlo prometnoj ulici koja vodi uz poligon auto škole prema Sveučilišnom kampusu, ovih su dana pokušali pokrpati nakon što već mjesecima uništava kotače vozila pravim kraterima. Ono što se dogodilo nakon krpanja još je jezovitije i opasnije, jer je od zakrpe nastao veliki betonski blok koji sada prijeti iznad rupe razbijanjem podvozja vozila.

Što se može dogoditi u noćnim satima kada je taj dio ceste neosvijetljen bolje je niti ne zamišljati. Uopće nećemo pretjerati kad kažemo da na ovom mjestu može netko i izbiljno stradati.

Stoga, po već tko zna koji put - sanirajte "kraljicu rupa" i uklonite betonski blok dok tamo netko nije poginuo!

Svojevremeno smo za krpanje "kraljice rupa" koju je snimio čitatelj, "prozvali" tvrtku za održavanje gradskih ulica Franto.

Oni su nam poslali odgovor u kojemu su naveli kako navedena prometnica NIJE U VLASNIŠTVU GRADA ZADRA i Grad Zadar nije u obavezi njenog održavanja jer je to dvorišna cesta budućeg Sveučilišnog kampusa, a nije nerazvrstana cesta i ne spada u Javne ceste.

Ako je tvrtka Franto u pravu u svom odgovoru, onda bi onaj tko razbije svoje auto na "kraljici rupa" trebao poslati račun za popravak Sveučilištu u Zadru.

Ako nakon ove betonske gromade uopće bude u stanju to učiniti.

27. lipanj 2024 23:14