StoryEditorOCM
ViralTAJNO ORUŽJE

Atraktivna prevoditeljica prati ruskog predsjednika na svim sastancima: Putin zna kako djeluje na muškarce, a kraj nje se pogubio i Donald Trump

Piše PSD
4. listopada 2021. - 17:21

Bivša dužnosnica Bijele kuće Stephanie Grisham u knjizi "I'll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House" otkrila je da je ruski predsjednik Vladimir Putin poveo sa sobom atraktivnu prevoditeljicu kako bi odvratila pažnju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa na njihovom sastanku G20 tijekom 2019. godine, piše Jutarnji list.

36-godišnja Daria Boyarskaya dobila je zadatak sudjelovati na sastanku svjetskih lidera u Japanu, no Putin je navodno nije zaposlio zbog njezinih jezičnih sposobnosti, s obzirom da Daria govori nekoliko jezika. Umjesto toga, nadao se da će njezin atraktivan izgled poslužiti kao distrakcija tijekom razgovora s Donaldom Trumpom, barem tako tvrdi bivša tajnica za tisak Bijele kuće.

Boyarskaya, koja se amaterski bavi plesanjem salse i bachate, snimljena je tako na sastanku sa svjetskim liderima, a pritom je imala elegantnu plavu odjeću i raspuštenu kosu.

image
Daria Boyarskaya/east2west News/East2west News/Profimedia

Stručnjakinja za rusku administraciju Fiona Hill smatrala je ljepoticu sumnjivom, a to je navodno rekla i Grishamovoj tijekom spornog sastanka.

"Kad je sastanak započeo, Fiona Hill se nagnula i pitala me jesam li primijetila Putinovu prevoditeljicu, koja je bila vrlo atraktivna brineta duge kose, lijepog lica i prekrasne figure. Zatim je nastavila izrazivši sumnju da je Putin odabrao tu ženu s posebnom namjerom da odvrati pozornost našeg predsjednika", navodi Grishamova u svojoj knjizi.

image
AFP

Boyarskaya je zaposlena u Parlamentarnoj skupštini OSCE-a (Organizacije za europsku sigurnost i suradnju) i Ministarstvu vanjskih poslova, stoji na njezinim društvenim mrežama, a dio vremena živi u Beču, gdje je sjedište skupštine.

Iako je tijekom sastanka sa svjetskim liderima bila čedno odjevena, nema problema s poziranjem u oskudnijoj odjeći. Tako su objavljene fotografije zgodne Boyarskayje koja pozira u dekoltiranom kožnom kostimu i sa zlatnim lancima oko vrata. Njezine sugestivne poze malo toga prepuštaju mašti...

image
Daria Boyarskaya/east2west News/East2west News/Profimedia

Glasnogovornik ruskog predsjednika, Dmitrij Peskov, negirao je navode da je Boyarskaya bila 'Putinovo tajno oružje' tijekom navedenog sastanka. "Ministarstvo vanjskih poslova osigurava prevoditelje na zahtjev predsjedničke administracije. Sam Putin nije bio uključen u taj proces", rekao je Peskov.

Ovo nije bio prvi put da je Putin koristio Boyarskayjine usluge prevođenja na sjednicama s američkim predsjednikom. Ona je također sudjelovala na sastanku Putina i Baracka Obame u kineskom Hangzhouu 2016. godine.

19. travanj 2024 13:51