StoryEditorOCM
ViralNIJE MU BILO SPASA

Doznaju se detalji iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, obitelj je šokirana njegovim preranim odlaskom

Piše MOZAIK SD
9. svibnja 2022. - 13:19

Iznenadna smrt Vidoja Ristovića u 44. godini sve je šokirala.

Suprug voditeljice Nikoline Pišek se u trenutku smrti nalazio u salonu za masažu, pišu srpski mediji i navodno nije umro u večernjim satima nego u 10 ujutro.

-On se osjećao dobro tijekom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt.

Tijekom masaže Vidoje Ristović je osjetio da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Nakon što je kazao da mu nije dobro, odmah je izgubio svijest i ubrzo preminuo, objavio je blic.rs.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživio infarkt koji je očigledno bio koban.

Obitelj i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina je samo kratko potvrdila da je Vidoje preminuo.

Preminuo je na stolu na masažu jučer oko 10 sati- naveo je  izvor blizak "Blicu" i dodao.

- Vidoje je preminuo u Beogradu. Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli konstatirati smrt. Potom su pozvali obitelj Vidoja i priopćili im da je preminuo. Veliki broj policajaca je došao na mjesto smrti, objavio je blic.rs.

Vidoje i Nikolina upoznali su se u Dubrovniku, a nakon još dva susreta, jednog u Crnoj Gori i jednog u Beogradu, shvatili da između njih postoji privlačnost. U rujnu 2012. godine fotografije koje su snimili paparazzi na splavu u Beogradu, potvrdile su šuškanja da je par u vezi.

Vjenčali su se 2013. godine francuskom mjestašcu Cap d’Antibes, koje se nalazi između Cannesa i Nice, a zajedno imaju kćer Unu Sofiju.

28. travanj 2024 23:27