StoryEditorOCM
ViralGLAMUROZNO

Imamo prve fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena, polako cure detalji a doznajemo i da su gosti morali zadovoljiti jedan strogi uvjet...

Piše PSD
21. kolovoza 2022. - 15:14

Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčao se u subotu - drugi put u nešto više od mjesec dana - na raskošnoj svečanosti na posjedu zvijezde serije 'Dobri Will Hunting', izvijestili su američki mediji.

Poznati par vjenčao se u Las Vegasu sredinom srpnja, ali  ovo je sad pred prijateljima i obitelji na Affleckovu posjedu uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Georgiji.

Brojni poznati viđeni su na vjenčanju, a fotografije s vjenčanja već su počele curiti u javnost.

Mladenci su za sve uzvanike imali jedno pravilo kojeg se valjalo pridržavati - svi su morali doći odijeveni u bijelo.

Među slavnim gostima bili su Affleckov dugogodišnji suradnik i blizak prijatelj Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso te redatelj Kevin Smith i glumac Jason Mewes.

J Lo izgledala je poput princeze iz bajke, nosila je haljinu Ralpha Laurena sašivenu u Italiji, naravno, po mjeri. Nosila je i prekrasan dugi veo.

 

 

 

Affleck se prvi put zaljubio u to područje u Georgiji nakon snimanja filma 'Snage prirode' 1999. godine, a raskošno imanje je 2003. kupio za 8.9 milijuna dolara. Prekrasna priroda oko otoka dom je stotinama vrsta divljih životinja, uključujući aligatore, divlje svinje, jelene i risove.

Inače, par se na ovom imanju trebao vjenčati još 2003., no brzo nakon toga su prekinuli zaruke.

10. svibanj 2024 01:59