StoryEditorOCM
ViralŽIVOTNA BORBA

Jasmin Stavros: ‘Uz rak kostiju sumnja se i da imam rak na želucu. Stalno mi je krunica u ruci...‘

Piše Scena SD
22. ožujka 2023. - 20:31

Pjevač Jasmin Stavros javio se novinarima Nove TV iz bolnice i otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju. Kaže da liječnici uz rak kostiju sumnjaju i da ima rak želuca.

- Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna, moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu.

image

Jasmin Stavros

Marko Todorov/Cropix

Imao sam bolove u stomaku i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu, onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odjel u Karlovac. Tamo sam bio nekih 12 - 13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je - ispričao je za IN Magazin.

- Ništa vam ne znam… Evo tek je drugi dan zračenje i treba proći jedno pet, šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo sad se osjećam da ću se oporaviti. Doktori i sestre i svi koji rade ovdje si stvarno daju maksimalno truda - dodao je.

image

Jasmin Stavros

Tea Cimas/Cropix

- Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene. Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri i sve sam to morao otkazati - zaključio je pjevač.

Podsjetimo, 24 sata su danas prvi objavili kako se Stavros bori s rakom kostiju te da je životno ugrožen.

19. travanj 2024 10:50