StoryEditorOCM
ViralPOVRATAK NA SCENU

Je li Adele ovime najavila prvi nastup nakon tri godine pauze? Pjevačica se pojavila u nikad senzacionalnijem izdanju i zaintrigirala publiku

Piše M.P./PSD
23. listopada 2020. - 21:48

O malo se čijoj kilaži pisalo ove godine kao o Adeleinoj (32). Britanska pjevačica drastično je smršavjela u periodu u kojemu je izbivala iz javnosti, stoga je preobrazbom još više šokirala vjerne obožavatelje.

No prethodne njene fotografije u vitkom izdanju nisu podigle ni približno onoliko prašine kao pojavljivanje u promotivnom spotu za NBC-jev Saturday Night Live. Adele izgleda - senzacionalno, mišljenja su fanovi.

Vlasnica brojnih glazbenih hitova poput "Hello", "Someone Like You" i "Skyfall", progovorila je u najavi američkim naglaskom i oduševila komičarku Kate McKinnon, koja će nastupiti s njom. 

Dok je predstavljala glazbenog gosta, H.E.R. ili Gabriellu Wilson, Adele je samo dala naslutiti da će i vrlo vjerojatno i ona nastupiti osobno. Ako se to obistini, bio bi to njezin prvi nastup uživo nakon pune tri godine pauze.

Podsjetimo, dobitnica čak 15 nagrada Grammy posljednji put je nastupila na kraju turneje 2017. godine prije nego što je otkazala dva zadnja koncerta na stadionu Wembley zbog oštećenih glasnica, piše Jutarnji.

Posljednja objava popularne Britanke na Instagramu podsjeća pratitelje na važnost glasovanja.

16. lipanj 2024 03:24