StoryEditorOCM
ViralLEGENDARNI NINJANIN

Johnny Štulić odgovorio na tvrdnju menadžera kako je mislio da ga prati KGB: Još uvijek je zbog toga ljut i nije mi to zaboravio, pa mi se sada sveti

Piše PSD
7. prosinca 2021. - 10:52

Bivši frontment grupe Azra Branimir Johnny Štulić odgovorio je na izjavu glazbenog menadžera Kikija Zurovca da ga je na kraju karijere pratio KGB. 

"Interesantno je bilo raditi sa Štulićem. Posljednji koncert je bio u Šibeniku. On je tada, inače, bio uvjeren da ga prati KGB, da ga juri sovjetska tajna služba... Na pola koncerta je tražio da ga vozim na aerodrom u Zagrebu, otišao je za Utrecht i evo ga tamo i dan danas," tvrdi Zurovac.

image
Matko Biljak/Cropix

Štulić je demantirao njegova izjavu rekavši da ga nije vodio nigdje, a kamoli na aerodrom.

"Posljednji nastup je bio u Puli, nekoliko sedmica poslije Šibenika. Ja sam za tu turneju 1983. godine imao Breginu ekipu: Raka Marić je ugovarao svirke, a ovaj Kiki je bio u odvojenoj, kamionskoj ekipi, zadužen za svjetla i utovar i istovar tehnike. Bila su dvojica plus jedan moj čovjek plus posuđeni vozač," prisjetio se.

image
Matko Biljak/Cropix

Dodao je još nekoliko detalja vezanih za taj nastup. Za Kurir je ispričao da su pred nastup igralu mali nogomet, tri protiv tri. Njegova ekipa protiv Bregine i da su ih uvijek pobijeđivali.

"To im nije bilo pravo i bili su veoma ljuti, što je mene iznenadilo, pogotovo jer sam igrao u klompama (šta bi tek bilo da nisam igrao u njima), uz to sam imao običaj prosipati štoseve za vrijeme igre (to je što se tiče KGB-a), jer bi se oni onda smijali i u tom času bi, naravno, stali, a mi smo im na to gol zabijali. Još uvijek je zbog toga ljut i nije mi to zaboravio, pa mi se sada, kao uspješan biznismen, sveti", objasnio je Štulić.

18. travanj 2024 02:58