StoryEditorOCM
ViralPOPULARNA EKIPA

Kad ti u restoran uđe Chris Rock, da onaj Rock kojega je ošamario Will Smith, a do njega David Spade i Woody Harrelson! Evo što su jeli...

Piše MOZAIK SD
16. srpnja 2022. - 10:01

Ekipa od 20-tak poznatih svjetskih filmaša (glumaca, producenata) hodala je jučer popodne Splitom i pitali su gdje večerati, pa su im Splićani preporučili restoran na Rivi. I svih 20 je ušlo u taj restoran, na iznenađenje osoblja.

- Mi smo sjedili za susjednim stolom, nismo mogli vjerovati da koji metar od nas sidi Chris Rock, da onaj Rock kojega je ošamario Will Smith. A do njega je bio David Spade i Woody Harrelson, a čini mi se da sam vidjela i bunjara Metalice... - kaže nam jedna Splićanka koja se zatekla u restoranu Zoi na Rivi kada je došla ekipa filmaša. U društvu je bio i  Sacha Baron Cohen, te Chrisova nova djevojkom Lake Bell.

image
Robyn Beck/Afp

Ubrzo je i na nekim instagram profilima izašla fotografija vesele ekipe.

image
Snimio čitatelj

A što su jeli? U restoranu Zoi nam to nisu htjeli reći, naveli su da čuvaju diskreciju svojih gostiju. Također, nisu nam htjeli otkriti ni ostale detalje.

image
Patrick T. Fallon/Afp

No, na kraju smo saznali iz drugih izvora da su jeli rižoto od plodova mora, lignu carpaccio, file mignon, janjeći filet. Bilo je tu i deserata. A račun? To nismo uspjeli saznati, rečeno nam je samo da je bio poprilično visok.

Potom su malo prošetali gradom, a kada su došli na Rivi je nastala pomama, svi su tražili fotografiranje sa zvijezdama. 

 

04. svibanj 2024 16:18