StoryEditorOCM
ViralKRAH

Kim Kardashian i Kanye West prihvatili su da je njihov brak ‘praktički gotov‘, nemaju planova da u doglednoj budućnosti žive zajedno

Piše M. Č.
5. siječnja 2021. - 13:37

Čini se da su Kim Kardashian i Kanye West prihvatili da da je njihov brak „praktički gotov” i nemaju planova da u doglednoj budućnosti žive zajedno. Trenutačno 40-godišnja reality zvijezda Kim živi u Los Angelesu sa četvero djece, dok 43-godišnji reper Kanye vrijeme provodi na svom ranču u Wyomingu. Slavni par živi odvojenim životima već nekoliko mjeseci, ozbiljni bračni problemi započeli su nakon Kanyeva kontroverznog istupa na predizbornom skupu u Južnoj Karolini u srpnju prošle godine, kad je optužio Kim za nevjeru i ustvrdio da su umalo odlučili da ona pobaci njihovo prvo dijete.

Kanye se bio kandidirao za predsjednika SAD-a, ali je dobio tek oko 60.000 glasova, a istup u Južnoj Karolini izazvao je zabrinutost za njegovo mentalno zdravlje i raskol u obitelji. I nakon toga je Kanye na Twitteru imao problematičnih objava vezanih uz suprugu Kim i njezinu majku Kris Jenner.

image
AFP

Premda su nekoliko puta objavama na društvenim mrežama pokušali uvjeriti javnost da je njihov brak čvrst, Kim i Kanye provode vrlo malo vremena zajedno.

On je, tvrde dobro upućeni izvori, najsretniji na 14 milijuna dolara vrijednom ranču, fokusiran je na sebe i nema se namjeru uskoro vratiti u Los Angeles, a Kim nema ništa protiv. Ona nastoji da djeca imaju što normalniji život, a Kanye s njima svakodnevno komunicira telefonskim razgovorima i preko FaceTime-a.

Izvori bliski klanu Kardashian/Jenner tvrde da Kim vjerojatno nikad, ili barem ne u doglednoj budućnosti, neće podnijeti zahtjev za razvodom, ona i Kanye sada žive odvojene živote i to bi moglo potrajati. 

19. travanj 2024 01:39