StoryEditorOCM
ViralVIDEO MOLITVE

Kontroverzni influencer koji je ovoga ljeta boravio u Hrvatskoj objavio snimku koja je mnoge iznenadila: poznat je kao veliki mrzitelj žena, a pogledajte o čemu sada priča

Piše MOZAIK SD
26. listopada 2022. - 15:36

Video snimka objavljena na internetu u kojoj se moli, međutim ne kao do sada, pratitelje je prvo iznenadila, a snimak je nastao u džamiji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Naime, kontroverzni britansko-američki kickboxer i internetska zvijezda Andrew Tate prešao je na islam, piše Azra.ba. Svjetski poznati MMA borac i uspješan poduzetnik, Tam Khan podijelio je video molitve s Tateom na svom profilu izazvavši divljenje više tisuća pratitelja.

- Što se tiče izgovaranja šehadeta, mišljenja smo da ga ne bi trebalo prikazivati u podcastu ili bilo gdje drugdje. Ljudi će pomisliti da je sve to zbog skupljanja novih pratitelja. Niko nije savršen, ali ovaj dečko ima dobro srce i čiste namjere, napisao je Khan ispod objave.

"Svaki kršćanin koji vjeruje u dobro i koji je svjestan istinske borbe protiv zla se mora obratiti. Ti budi strpljiv! Allahovo obećanje je istina (Kur‘an 30:60)", napisao je Andrew na platformi Gettr.

Andrew Tate odlučio je karijeru profesionalnog boksača zamijeniti društvenim mrežama dijeleći kontroverzne stavove o brojnim društvenim temama. Tako je uspio steći svjetsku slavu, pokrenuti ozbiljne biznise i postati multimilijunaš.

Tate je 2016. godine izbačen iz Big Brothera jer je u javnost izašao video u kojem se vidi da tuče ženu remenom. Tate bez srama promovira mizoginiju, a mladima pokušava usaditi svoja uvjerenja. Zbog svega, mnogi su tražili da mu se uklone profili, a to im je za sada i uspjelo.

Tate je ovo ljeto boravio u Hrvatskoj i tada je na svoju jahtu pozvao hrvatske influencerice Ines Nikić i Neru Nikolić te su im one pomogle u snimanju promotivnih videa za njegovu novu platformu ‘Rumble‘, piše Večernji list.

27. travanj 2024 16:35