StoryEditorOCM
ViralMODNI SAVJETNIK JE..

Macana nakon Otvorenog uspoređivali i s Čedom Jovanovićem, on ‘junačinama‘ pokazao kolekciju hlača

Piše PSD.
23. srpnja 2020. - 09:10

Komunikacijski stručnjak Krešimir Macan obilježio je početak ovog tjedna nakon što je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno ušao u verbalni okršaj sa zastupnicom Domovinskog pokreta Karolinom Vidović Krišto te zatim napustio studio.

Pisalo se mnogo o njihovom obračunu, no mnogi su korisnici društvenih mreža tada primijetili i Macanov neobičan modni izričaj. Neki su otišli toliko daleko da su Macana, zbog narančastih hlača, uspoređivali s 'Modnim mačkom' Markom Grubnićem, ali i sa srpskim političarem Čedom Jovanovićem.

image
Čeda Jovanović u ružičastim hlačama/Screenshot

A sudeći po Macanovoj objavi na Facebooku, obožavateljima Vidović Krišto njegov imidž nije baš 'sjeo'.

- Za sve desničarske junačine od jučer koji su se zapalili na moje hlače - evo malo veći izbor da izaberete nijansu koja najviše pali vašu žensku stranu, napisao je Macan u potpisu fotografije na kojoj su izložene njegove hlače.

U razgovoru za 24 sata Macan je otkrio i što su mu pisali oni koji podržavaju zastupnicu Vidović Krišto.

- Poručili su mi da ako se pojavim u njihovom mjestu u onim narančastim hlačama i crvenim tenisicama, u kojima sam bio u studiju, da će me razbiti, pa sam im dao da biraju koju boju žele da odjenem, kaže Macan i dodaje da ima modnog savjetnika, a riječ je o Miljenku Reniću, vlasniku lanca prodavaonica s muškom modom.

18. travanj 2024 23:57