StoryEditorOCM
Viral"GOSPODIN ZRAK"

Michael Jordan cijeli dan gušta na Hvaru: poslijepodne je s društvom proveo u poznatom beach baru, doznali smo što je bilo na meniju

Piše PSD
26. kolovoza 2021. - 21:31

Njegovo veličanstvo Gospodin Zrak, košarkaški bog, najveći od najvećih..., u povijesti košarke Michael Jordan, koji se već nekoliko dana nalazi u Hrvatskoj, trenutačno je u Hvaru.

Tamo je, nakon Splita, Šibenika i šibenskog arhipelaga doplovio s 95-metarskom jahtom O Pari, čiji tjedni najam košta milijun eura.

Nakon, što je jučer uživao u delicijama hvarskog restorana Gariful, danas je Jordan, gotovo čitav dan, odnosno više od pet sati svog poslijepodneva proveo u najpoznatijem hrvatskom beach baru, hvarskoj Hula - Huli.

Na Hula - Hulu Jordan je na oduševljenje svih prisutnih gostiju, došao u pratnji svoje svite, u kojoj su se isticali zaštitari, koji su budnim okom pazili da proslavljenom košarkašu nitko ne remeti odmor i mir.

image
Čitatelj

Sjedio je Jordan sa svojim društvom, uživao u glazbi, hrani i piću, a kako doznajemo posebno je imao riječi hvale za ljubazno osoblje Hula - Hule, koje se "razletilo" kako bi ugodilo zasigurno najpoznatijem gostu, koji je ikada hodao tim poznatim beach barom.

Kako doznajemo na meniju je bilo nekoliko vrsti tjestenina, uživao je u plodovima mora i vinu.

Osim toga Jordan je pio i svoju omiljenu Cincoro Tequilu, čiji je i vlasnik.

Naime, Michael Jordan je 2016. godine s još četiri NBA igrača pokrenuo brand Cincoro Tequile. Ime tequile je dobiveno od dviju španjolskih riječi cinco, što znači pet i oro, što znači zlato, pa bi u slobodnom prijevodu ime Jordanove tequile bilo "Petorica zlatnih".

image
michael jordan

Nakon Hvara, Jordan bi sa svojom suprugom Yvette Prieto i svojim društvom 95 - metarskom jahtom trebao otploviti u Dubrovnik, odakle će zrakoplovom napustiti Hrvatsku.

15. lipanj 2024 10:32