StoryEditorOCM
ViralVIJEST DANA

Ovo je stvarno zabavno: dokaz za to otkad traje njegova ljubavna veza s Hanom sad se nalazi i u odbljesku Grašinih sunčanih naočala!

Piše M.P.
4. listopada 2021. - 10:21
Fotoreporter agencije Cropix zaljubljeni par uhvatio je u nedjelju u zagrebačkoj Šenoinoj ulici. Ležerno odjeveni šetali su centrom grada, a u jednom trenutku primili su se i za rukeCropix

Usprkos mnogo bitnijim stvarima koje se ovoga jutra događaju konkretno u Splitu, poput prosvjeda ogorčenih Splićana, ljutitih što bez Covid-potvrde ne mogu ući u prostore KBC-a Split, a i činjenice da građane Hrvatske, generalno, brinu stvari veće od ove, ipak se vijest da su Petar Grašo i Hana Huljić novi ljubavni par na domaćoj sceni prometnula u najčitaniju i najkomentiraniju vijest jutra.

Dakako da brojni imaju brojne poglede i tumače ove informacije, no kao i uvijek kad je nešto friška vijest (premda čitatelji foruma s tračerskim sadržajima tvrde da je ondje već neko vrijeme prisutna) svaki je analitički pristup izuzetno zabavan.

Pa tako i onaj po kojemu su Hanu Huljić prepoznali u - odbljesku Grašinih sunčanih naočala još prije nekog vremena.

image
Pomni analitičari prepoznali su Hanu u Grašinim naočalama na ranijoj fotografiji


Hana Huljić je doista mogla biti protagonistica s "Grašinih naočala", jer se ovo dvoje ljudi i poznaju i surađuju jako dugo.

To što se sad svaki njihov zagrljaj na sceni promatra i propituje drugačije, uobičajeni je nusproizvod svijeta showa i romansi slavnih.

image
Petar Grašo i Hana Huljić na Splitskom festivalu 2019.
Duje Klarić/Cropix
20. travanj 2024 14:07